Som sagt, ny här och är på dag 3. Har lusläst massor av trådar under några månaders tid och kände att nu är jag mogen att ta tag i mitt liv och starta en egen tråd. Har blivit så imponerad av er alla som kommit längre än jag, väldigt mycket igenkänning måste jag säga.
Drack sista gången i onsdags, hällde ut det sista från mina kära vindunkar i går vid lunch så att jag inte skulle dricka något igår. Har aldrig hällt ut alkohol tidigare så det är definitivt ett steg i rätt riktning, i hope. Hade dock en grym huvudvärk hela dagen i går, men vaknade tidigt i morse och den var borta. Första lördagen på väldigt länge som jag inte behöver planera att åka till bolaget för att köpa mer vin. Hoppas att jag får stöd härifrån i min resa, ni är de som vet min hemlighet och det är med er jag kommer dela hur det går i min resa.

Här är vi ett gäng som tagit oss olika långt på vår nyktra resa. Skriv, läs och kommentera så ska vi stötta allt vi kan.

Mitt råd: Slå följe med några som är ungefär där du är nu, JennyPenny, Hasse667, An1 och Bestemor tex. Då kan ni aktivt kämpa ihop, och det är viktigt!

Kram ?

Din tråd är den jag läst mest, så imponerad av dig. Har läst alla dina inlägg och blivit så imponerad av din viljestyrka.
Tack för tipset, ska läsa deras trådar idag!

Kram

Så bra! Du får ett bättre liv. Heja dig, du klarar det?
Läs på om vad alkoholen gör med oss, så har jag fått så mycket inspiration och förklaringar till varför jag fortsatt dricka fast jag velat sluta. (Vit sedan 5 månader).
Få och ge stöd, det är verkligen grejen här!
Kram!?

Tack för fina ord ❤️

Märkligt att du nämner just viljestyrka. Det handlar inte om viljestyrka. Tricket är att påverka ditt undermedvetna, det som dricker av gammal vana.

Sök på youtube ”Craig Beck willpower” och läs boken ”Tänka klart” med Annie Grace så förstår du mer vad jag menar.

Jag kallar det ”faktametoden”. Fakta, fakta, fakta och sen repetera, repetera, repetera. Och aldrig sluta repetera.

Kram ?

Härligt att du har tagit tag i saken! Det är SÅ mycket värt att komma i från skiten.
Själv ligger jag ungefär mittemellan VaknaVacker och Andrahalvlek tidsmässigt.

Hej Allt eller inget, välkommen hit. Såg ditt inlägg i min tråd? visst ska vi hjälpas åt och stötta varandra. Bra att du bestämt dig och att du hällt ut ditt vin, håller på dig??
Kram