Det är annorlunda denna gången.
Jag är tillbaka.
Hej gänget om ni är kvar, hej alla nya människor och historier som ni bär på.

Det räcker nu.
Jag är klar.

Ta hand om er
Kram

Hoppas det går åt rätt håll nu. Lustigt det där att du använder orden ”du har rätt till dina känslor” för andra, men inte för dig själv. Eller, inte så lustigt egentligen för vi är många som dömer oss själva mycket hårdare än andra. Borde sitta på varandras axlar och leda rätt och förlåta. Ta hand om dig nu ordentligt. Känns som att du kommer framåt.

Så försöker jag hålla folk i från mig. Samtidigt som jag är oerhört tacksam. Det är nog någon typ av försvar. En mur.

Jag tror jag kommer framåt. Jag hopps det iallafall känslomässigt.
Senaste nya är att jag ringt kvinnofridslinjen, blev vidarebefordrad och de svarade inte. Livet.

För några veckor sedan slogs jag och han igen. Jag slog igenom min hand genom en fönsterruta och Det blev ett snitt över handleden. Det var en olycka men det blödde som fan. Droppade blod på golvet. Det verkligen sög. Vi bråkade igen på min födelsedag och det är lite anledningen till varför jag ringde efter kfl. Pratat med mamma igen om honom och hon tycker verkligen inte om honom. Jag är inte den bästa, men jag tror att mitt beteende är ett sätt att få honom att göra slut på oss. Jag har googlat på narcissism och på ohälsosamma relationer. Jag vet att jag är dålig i vår relation. Det är bara så himla svårt.

Allt gott och fridens ?

Och nu är det slut. Tydligen så är han även här och läser.
Nu får du snälla lämna mig i fred.
Detta blir det sista meddelandet från mig här. Jag är inte längre säker här.

(Tack för redigering AH, loggade in för Att redigera själv nu)

Vafan! Så hemskt tråkigt. Och än mer vidrigt att han vänder det mot dig. Om man ”tjuvläser” nån annans dagbok så ska man ju hålla det för sig själv. Förstår dig att du lämnar, men kommer att sakna dig. Jobba vidare med psykologen och fortsätt att skriva någon annanstans. Ha det så bra!