Hej alla, nu är det dags att presentera mig.
Vaknade i fredags morse och kände bara att nej! Nu får det vara slut på detta, jag vill inte ha detta liv längre. Vaknade såklart med ångest, bakfull o visste inte vad som hänt igår kväll - igen.. spelade ingen roll att jag lovat mig själv att bara dricka 2 glas... hoppsan blev minst 4...
Började googla såklart o hittade snabbt denna sida, började läsa och fick som en spark i magen... Många har ju samma historia o problem som jag! Det här har jag ju aldrig pratat med NÅGON om så hur skulle jag kunna veta..
Nåväl, signade upp, gjorde hela programmet, bokade tid hos psykolog och bestämde mig för att åtminstone ta en vit månad, sen får jag se. Fast nu känns det som jag troligtvis inte skall dricka alls, jag vill inte vara den människan längre, och att inte dricka är väldigt skönt faktiskt.
Så nu har jag varit alkoholfri i 5 dagar, något som inte hänt de senaste 8-10 åren. För min del har det enbart varit på kvällarna och på semestrar som jag druckit, jobbet har skötts bra osv. Min dotter kallade mig en fungerande alkoholist för ett par år sedan. Fast det är man ju inte, jovisst, utåt sett, men inne i kroppen så finns ångest, skam o skuld.
Det har känts bra hela tiden sedan jag bestämt mig o att läsa alla inlägg och era fina kommentarer till varandra har hjälpt mycket i tankegångarna,
Tack för att ni finns o delar med er, och jag tänker inte läsa igenom detta innan jag sparar, detta får bli oredigerat?

Här har du verkligen hittat ett gäng likasinnade som du kan stöta och blöta typ alla frågor med. Vi finns här och peppar och stöttar varandra.

Kram ? (4 mån nykter idag!)

Det blir ju det fast på ett nytt sätt när man börjar nyktra till. Fint att du hittat hit, här finns ett urval av världens bästa människor.
Läs och skriv. Ta en dag i taget.
Det har funkat för mig. ?