Min pojkvän

4 inlägg / 0 nya
Senaste inlägg
Karolinaa
Min pojkvän
Karolinaa
Min pojkvän

Min sambo har sen vi träffats alltid druckit lite för mycket öl. Och fort går det när han dricker, han har tom sagt att han dricker för att bli full. Han gillar att åka på kryssning med sina vänner och där super dom som bara den får jag för mig han har varit iväg på svensexor och blivit så full så dom fått hjälpa honom till sängen har jag fått höra efteråt. Han pratar om konstiga saker när han är full somnar på bussar osv. Nu har vi ett barn och han har inte direkt gjort detta nu under graviditeten eller när barnet kommit men så fort han ska ut så blir jag jämt orolig och mår dåligt. Han kan inge ens gå på aw utan att bli fullast av alla. Köper jag e flaska vin får jag ett glas resten går till honom jah hinner inte med. Sist nu när vi var på ett kalas hade han med sig egna öl fast det inte var någon annan som drack dom bjöd på folköl men själv hinner han dricka 5öl. På vägen hem i bilen drack han också öl och vill sätta på musik i bilen men jag vill inte höra nån musik för jag är inte i samma mood som han. Så jag blir som nån tråkig person känner jag. De kanske inte är fel att dricka öl i bilen? De var en helgdag men jag får ansvaret att köra och våran bebis var med i bilen. Nu ska han iväg igen på en tillställning på jobbet men jag sa det att jag vill inte att du kommer hem onykter vi har en bebis och jag orkar inte ta ansvaret själv. Ja är jämt hemma själv med bebisen och har i get umgäge här då jag är nyinflyttad. Så han har sitt jobb och vänner. Han frågade för några veckor sen om han fick åka till en kompis och ta några öl samtidigt som hans dotter på 7 år var hos oss och våran bebis och jag sa det går bra. Men sen kom han hem kl3 och var full och låg bakis dagen efter så jag fick ta hand om barnen. Jag lät han ligga å sova för att han själv skulle få vakna upp och inse hur länge han sovit. Han kan dricka vin en vardag om vi har hemma och sen några starköl på det också om det finns kvar sen helgen. När vet man att man har problem? De är som han tar för givet att eftersom jag är med så är det ok för han att dricka för jag kör ju bilen. Han blir inte jättefull varje gång vi umgås med folk men det ser ut som att han hinner dricka så mycket mer än alla andra. Ja tror att han har adhd kanske och att han självmedicinerar för att bli lugn men jag mår inte bra när han ska ut med vänner. Han är 36 år också. Jag förstår inte vad som är roligt med att åka på kryssningar osv då heller. Han förstår när jag säger åt honom att jag inte vill att han ska komma hem onykter. Vi ska iväg med ett par kompisar i sommar å då säger han: jag har lovat "hans kompis som ska med" att vi ska gå på krogen när vi är där. Men vi åker som familj och räknar han ju med att jag ska ta hand om barnen när dom är ute å roar sig? Varför är de så kul att gå på krogen? Ja fattar inte.

marlin
Dricker snabbt

Känner igen från min sambo att han dricker så himla snabbt! Snabbast och mest av alla, om vi är med andra. Det är väldigt frustrerande.

Karolinaa
Ja de är väldigt frustrerande

Ja de är väldigt frustrerande. Om man har alkoholproblem vad är det man är ute efter och varför kan man inte bara dricka normalt? Vad är det man är ute efter som vi som inte vi andra är ute efter när man bara häller i sig?Tröttnar man inte på att va bakfull varför når man inte dit? De är ju inte ens gott längre efter ett par glas? Vad är så kul med kroglivet folk är ju bara fulla och inne i dimman och det som sägs är ju bara påverkat av att man är påverkad? De är ju inte det riktiga livet