Har bestämt mig för att inte börja dricka igen

55 inlägg / 0 nya
Senaste inlägg
Gorillan
Dano.

Du är inte ensam i din beroendesituation. Jag hoppas att du får styrkan att sluta och hålla det.

Dano
Nu har det gått en vecka utan

Nu har det gått en vecka utan alkohol. Känns fantastiskt . Allt går bättre , var lite svårt o sova i början men det har blivit mycket bättre. Mycket piggare på jobbet. Tar en dag i taget.

Crna macka
Riktigt starkt, bara att vara

Riktigt starkt, bara att vara klar i huvudet på jobbet är inte dumt alls, stället för att vara rädd för bananflugorna från fruktkorgen.

Mvh

Jasmine
Så starkt- inspirerande!

Du bestämde dig och har följt din övertygelse. Starkt jobbat! Jag är full av beundran för all dina nyktra dagar- en förebild ;)

Jasmine
Så starkt- inspirerande!

Du bestämde dig och har följt din övertygelse. Starkt jobbat! Jag är full av beundran för all dina nyktra dagar- en förebild ;)

Crna macka
235 dagar utan en droppe,

235 dagar utan en droppe, grattis till mig. Det fungerar verkligen denna gång, helt klart häftigt att lära känna och möta de olika sidorna som finns inom mig.

Oavsett vad som händer dricker jag inte alkohol.

Mvh

Strulan65
Många grattis till dig 👏🏆👏🏆💪💪

Många grattis till dig 👏🏆👏🏆💪💪

Lennis
Jag läste

Hej
Om du söker på namnet på personen (användarnamnet) o lägger till .Wordpress.nu eller com på slutet så kommer du rätt.
Intressant blogg.
🌸🌸🌸

Lennis
.

.

Crna macka
Tackar👍

Tackar👍

Livet är nu
Har spårat ur igen

Hej Crna macka! Jag var här på forumet i höstas. Sen vet jag inte vad som hände? Men jag började dricka igen 😔
Idag bestämde jag ännu en gång att sluta dricka. Loggade in här och läste igenom alla inlägg på min sida. Du var en av de som stöttade mig mest. Blir glad och inspirerad över att läsa hur bra det gått för dig 🌼
Jag hoppas att jag kommer klara det jag också. Mår uruselt.

Crna macka
Riktigt kul att du försöker

Riktigt kul att du försöker igen, det är värt det. Håller tummarna, själv har jag misslyckats 1000 och engång, inget att rekomendera och jag kan faktiskt bli lite förbannad på mig själv att jag inte fattade tidigare att alkohol inte är något för mig. Varför skulle jag vara så envis? Alla dumheter och fruktansvärt mycket pengar som slösats bort. Varför..... men jag är fruktansvärt tacksam ändå, tänk om polletten aldrig ramlat ner.
Nu säger min app 274 dagar, men vem räknar😉 Således har jag inte heller druckit på 274 dagar och har inga planer på att göra det heller.
Livet flyter på och med sina upp och nedgångar och jag är precis var jag ska vara.

Mvh

Crna macka
365 dagar

Idag stod det 365 dagar på appen i telefonen, alltså har jag inte druckigt en droppe alkohol på ett år, rent tekniskt sett är det väl först 00:01 i natt det gått ett år, men vem räknar.

Jag kan nästan inte sätta ord på hur bra jag mår utan alkohol, alla dagar kan inte vara bra men det är så som mitt liv är. Men alla dagar nykter har varit mycket bättre än de jag var full eller bakfull, det går inte att jämföra den totala livskvalitén nu och då.

Hur gjorde jag då och hur kommer jag fortsätta att göra? Jag bestämde mig för att oavsett vad som händer aldrig dricka alkohol, och jag kommer att fortsätta med vara bestämd med det. Så enkelt är det och så förbannat har jag krånglat till det förut.

Jag är grymt nyfiken på år två och vilka överraskningar de kan innehålla.

Mvh

Strulan65
Grattis 👏👏👏👏👏👏

Grattis vilken hjälte du är, följer samma råd ingen alkohol vad som än händer// kram Strulan 💪🙏❤️👏👏👏👏👏

Dee
Grattis!

Fan va übercoolt med 365 dagar ändå - fan va cool du är! Bra där!!

Din stategi är exakt som min, jag ska inte dricka, det spelar ingen roll vad som händer, aldrig första glaset bara. Snacka om okomplicerat egentligen. Jag är så glad att jag kom på det från första stund jag var nykter.
Det funkar ju uppenbarligen för oss båda.

Spännande med ett nytt oskrivet år, jag önskar dig all lycka framöver!
Mod och styrka,
Dee

Crna macka
Det är faktiskt inte svårare

Det är faktiskt inte svårare än så, även om jag hör hur uppblåst och förmätet det låter. Men min resa är kantat av att jag 1000 gånger slutat och börjat igen, jag har gjort den klassiska resan. Försöka kontrollera drickandet, inte dricka sprit, bara på fest, endast hemma osv, inget har fungerat utan har endast slutat med fylla, ångest och dålig livskvalité.

Min fasta övertygelse är att om man som jag druckit sig till ett psykiskt beroende, kan man aldrig dricka normalt igen.

Mvh

Vinäger
Wow

Snacka om förebild. Stort grattis till dig. Tack för att du fortsätter att hänga här, det betyder mycket.

Kram

sebastian.p
obs

obs

MajaS
Blir glad

Blir glad av din tråd. Jag har senaste dagarna ägnat mycket tid till att läsa andras historier på både detta och andra forum. Många historier jag läst har handlat om att man velat få en kontroll över sitt drickande och begränsa det. Sen den morgonen jag vaknade bakis och för första gången erkände att jag har ett problem, visste jag att jag aldrig kommer att kunna kontrollera mitt drickande. För min del handlar det inte om att jag dricker för ofta men jag dricker i 8/10 fall alldeles för mycket. Det känns härligt att höra att du slutat dricka helt, hittat en ny glädje med livet och att du lyckas hålla dig konsekvent i att inte ta det första glaset. Jag hoppas kunna gå samma väg.

Crna macka
Hej hej!

Hej hej!

Det var ett tag sen jag var inne på forumet, dricker ingen alkohol, är inte sugen, tänker sällan på att jag inte dricker utan det faller sig på något sätt naturligt.

Hur som fungerar det, jobbigt första tiden men det är helt klart värt det.

Appen säger 645 dagar, känns bra🙂

Mvh

Andrahalvlek
Tack för titten!

Det är alltid lika roligt när gamla forumare tittar in och säger hej - och visar oss andra att det finns ett nyktert liv efter forumet också 😊

Kram 🐘

AmandaL
Crna macka, tack för att du

Crna macka, tack för att du skriver och delar! Håller med andrahalvlek om att det känns roligt och motiverande att se er som varit nyktra under så lång tid komma in och dela med er och stärka oss ny nyktra, så tack 🙏🏻 Vilken app är det du använder som räknar alla dina dagar? Den app jag har räknar bara en månad och jag skulle gärna vilja ha något som fortsätter att hjälpa mig räkna och hålla koll åt mig, det känns både skönt och motiverande för mig att min telefon talar om varje morgon att jag klarat ännu en dag nykter, så tar jätte gärna emot tips på den app du använder för att hålla koll på dagarna 🙂🙏🏻 Tack 🌷

Crna macka
Hej

Hej

Jag använder en gratisapp som heter Habitbull, den fungerar bäst av dom jag provat.

Mvh

AmandaL
Tusen tack ☝🏻

Tusen tack ☝🏻

Sidor