Minicatch

Idag vaknade jag. Med ångest över gårdagen. Med en kamp om att försöka reparera skadorna i själen hos min sambo som fick ta emot så mycket skit. Varför skadar jag den jag älskar mest?? Det är inte första gången, jag förstår nu att jag inte kan dricka som jag gör. Men hur dricker jag istället...? Vad kan jag klara? Kan jag stanna vid tre öl ellee måste jag sluta helt? Vågar jag testa & kanske hinna skada mitt förhållande mer? Jag känner mig klarvaken men så jä-la förvirrad!

Är något mycket märkvärdigt och mitt helt krassa råd till dig är, att om du skadar din sambo, ta ansvar och avstå alkohol under en period. Vet inte ngt om dina vanor och frekvens men en avbrott kan skapa klarhet istället för den förvirring du känner nu. Det är mitt bästa råd. Så småningom; fundera på om du kan/vill/behöver dricka.
Allt gott till dig!

Jag håller med ovan, ett längre avbrott får tankarna att klarna, och är bra för kroppen oxå. Det man säger och gör på fyllan är ju inte du själv direkt, så försök att inte slå så mycket på dig själv. Tror att sambon skulle bli glad om du delger honom dina tankar. Kram

Så bra du förstår! Alkoholen är verkligen ett otäckt gift. Hjärnan vill ha de dopaminkickar det ger, det är en sjukdom som gör att vi handlar på ett sätt vi inte kan stå för.

Varit där jag med. Men det går att bryta. Ta ett kliv tillbaks med alkoholen, avstå i tre veckor och utgå sedan därifrån. Om du inte kan avstå ta hjälp av vc t ex. Och så finns det program att gå här på ah.

Heja dig, ta ditt liv tillbaks?