Efter att i många år varit tung drinkare, dags att ta en vit vecka. Någonstans ska man börja. Har vid några enstaka tillfällen hållit upp 3-4 dagar. Men sen har det inte gått. Jag har det sociala under kontroll och jobbar hårt och levererar. Tar aldrig återställare och dricker inte före klockan 15. Men fysiken försämras och jag börjar tappa bort saker jag borde minnas, Framför allt namn på saker. Sover också dåligt. Somnar tidigt av alkoholen men vaknar extremt tidigt efter 4-5 timmars, ibland mindre, sömn. Vaknar oftast med lätt ångest som går över efter några koppar kaffe.

Välkommen, här hittar du lite knep o knåp hur andra gått tillväga. Skriv av dig oxå, det hjälper. Tänker att en vecka är bra, men för att ge kroppen o knoppen bättre förutsättningar, behövs det lite mer än så. Du behöver inte bestämma dig på rot, utan ta en dag i taget. 24 timmar klarar man ganska lätt. Sedan 24 till, dag läggs på dag och du lurar adjävulen lite, så det känns mer överkomligt. Rekommenderar dig att läsa bla. Onkel F tråd, han har gjort en kanonresa som du skulle kunna ha intresse av. Lycka till och kram. Jullan

Håller med Jullan, lägga dag till dag och låta kroppen och hjärnan få vila. Sen kan du utvärdera om du vill tillbaks till att dricka som du gjort tidigare, eller om du behöver längre än en vecka nykter för att kunna välja en väg där alla valen inte styrs av beroendet. Det ger mycket inspiration att läsa andras trådar, man inser att ett annat sätt att må är möjligt. Lycka till med att hitta din väg!