Det är fruktansvärt tungt att se någon göra val man önskar personen inte gjorde. Särskilt när det finns många runt omkring som oroar sig och tar skada utan att personen menar eller kanske ens förstår det. Bra att du tar stöd, genom att skriva och läsa här. Finns det något annat som du också får stöd ifrån, vänner, professionella, bekanta eller aktiviteter som får dig att skingra tankarna?

Varma hälsningar,
Rosette
Alkoholhjälpen & Anhörigstödet

Fortfarande efter 6,5 år så är han tyvärr kvar i mitt huvud på ett negativt sätt.Vi levde ihop i 28-år.Känt varandra sedan vi var barn.Drömmer ofta Mardrömmar om honom än eller jobbiga saker som hänt som jag förträngt eller glömt som förföljer mig än poppar upp i huvudet alltför ofta tyvärr.Mår ändå väldigt bra i livet så förstår inte att det inte slutar plåga mig .....Får höra att han nyligen var så full redan på fm när systemet öppnade att han knappt kunde gå.Han har jobbet kvar,har sin nuvarande fru kvar än så länge.Han har dålig relation med alla våra stora barn.Blir sämre o sämre.Önskar bara att han försvann ur mitt liv inte bara fysiskt men också psykiskt.Så drygt......

Jag lämnade för 6 år sedan men hm plågar mig fortfarande med elaka sms. Han vill kontrollera mig, om jag inte svarar på en gång så börjar han tracka mig el ringa.
Kan också drömma mardrömmar ibland. Det är sjukt vad de kan ställa till!! Mitt ex har också nästan obefintlig kontakt med våra barn.tror han dricker varje dag o ibland när jag pratat med honom sluddrar han så det inte hörs vad han säger. Tror också det blivit värre när hon arbetar hemifrån..
Ta hand om dig ?

Tack Izzy det känns lättare när man vet att man inte är ensam och kämpar vidare med livet där det tidigare livet spökar alltför ofta.Skönt att få skriva av sig emellanåt även om det blir mer sällan.Så visst läker tiden sår, men det tar såååå lång tid tyvärr