Härligt!! Du gör detta såå bra och är en riktig klippa på att stötta och hjälpa andra dessutom. Wow??⭐??
Välkommen till det vidare livet! Och bra namn på din fortsatta resa?Kram❤

Det kändes helt rätt att gå vidare till ”Det vidare livet” just nu. Det här är inget tillfälligt. Nu är det så här.

Kram ?

Idag visar min Nomo-app 200 nyktra dagar, tjoho! Utan app hade jag inte kunnat hålla räkningen på dagarna längre.

Men jag vet att det är 29 nyktra veckor på söndag och 7 nyktra månader den 9/9. Då ska jag putsa fönster ? Ett minst sagt annorlunda sätt att fira ?

I den här tråden kan ni läsa om mina första sex månader som nykter.

Under fliken ”Det andra livet” har jag startat en ny tråd som heter ”Andra halvlek har inletts”. Där kan ni läsa om mig från månad 6 och framåt. Välkommen att hälsa på i den tråden också!

Ett nytt tips kan jag ge i den här tråden. ”This Naked Mind” med min husgud Annie Grace finns även som podd. Över 300 avsnitt, på engelska. Jättebra frågeställningar, mycket vetenskap och erfarenhet. Min engelskaförståelse har blivit mycket bättre, som en bonus.

Kram ?

Mäktigt, även för en ?!
Tack för fina 200 dagars gemenskap också.
Det är väldigt fint! Kram ?

Hej! Tror det var från dig jag fick tipset Nomo himla bra app. Min står dock ”bara” på 28 dagar. tävlingsmänniska som jag är gillar jag att se den ticka.? stort grattis till dina 200 ??

Stort tack för din hälsning!

Det kommer en tid då du verkligen behöver appen för att hålla koll på dagarna.

Efter 1,5-2 mån började jag räkna månader. Att min första nyktra dag var den 9/2 glömmer jag ju inte liksom, det känns som en andra födelsedag.

Kram ?

Ska titta på den föreläsningen! Såg att den håller på en timma så jag kan titta på den under dagen när jag är hemma!

Tack för tipset!

Kram?

Idag firar jag 7 månader som nykter. Mäktigt mycket. Och det tillhör ett av de bästa beslut som jag har tagit i mitt liv.

Igår skulle Tim Bergling ha fyllt 31 år. Tre av hans låtar, från det album som färdigställdes efter hans död, har nu fått flytta in på min nyktra låtlista: ”Heaven”, ”SOS” och ”Tough Love”.

Jag vill också tipsa om dokumentären ”Avicii - True Stories” på Svtplay. Den skildrar hur en ung begåvad och mjuk person blir helt knäckt av kändisskapet, alkohol och droger. Så knäckt att han inte vill leva längre. Jag gråter varje gång jag ser dokumentären, och det har jag gjort några gånger nu.

När vi spelar Tims låtar stöttar vi samtidigt arbetet för att främja psykisk hälsa. Tims föräldrar har grundat en stiftelse som skänker pengar till organisationer som jobbar med det, bland andra Mind.

Det här 7 månaders-inlägget publicerar jag i båda mina trådar. Under ”Förändra sitt drickande” har jag tråden ”Behöver all hjälp jag kan få” som skildrar mina första 6 nyktra månader. Under ”Det vidare livet” finns min tråd ”Andra halvlek har inletts” som skildrar resten av min nyktra resa.

@Torn: På lördag ska jag putsa fönster, jag lovar ?

Kram ?