Kram!
Skönt se ett livstecken i alla fall :)

Håll ut, och jag hoppas verkligen saker ordnar till sig, oavsett vad det är.

Det var tråkigt att höra Fibblan, men du reser dig igen. ❤️

Styrkekramar! ?

Tråkigt att höra att du inte mår bra ?? du som alltid är så sprudlande glad! Oavsett vad det är eller hur det är hoppas jag att det löser sig snart ?? vi väntar på dig här o håller tummarna för att du snart får må bra igen det är du SÅ värd att göra ?? vi vet ju att ? inte gör det bättre (även om det ibland vill lura oss att tro det). Håller tummarna för att du snart är tillbaka!! Saknar dig ??

Försök att komma ihåg att även om det känns åt helvete nu, så tar man sig igenom det och kommer ut på andra sidan. Vi finns här när du orkar och vill prata. Skickar massa kramar!

Härligt med hälsningar från dig i min tråd!!??
Jag är på G igen och är så glad att du är detsamma!
Du var nere i dalen en stund men nu är du på väg upp igen?!?
Härligt Fibblan!! ?
Kram ?

Orken kommer när den kommer kära du. Det gör mig ont att du är så förtvivlad... Önskar ju det allra bästa för dig. Och jag är helt säkert på att det ska bli bra för dig. Inget mörker varar för evigt. Ljusare tider väntar runt hörnet. Man ska bara famla runt ett tag emellanåt, skakas om så alla pusselbitarna, lösa skruvarna, polletterna och diverse skrot i ryggsäcken skramlar runt, för att trilla ner på rätt plats. Kram

Fibblan

och där väntade precis som du sa Mirabelle, ljusare tider✨?! Och ja, nu gäller det att ta vara på det, för precis som inget mörker varar för evigt, gör mest troligt inte det ljus jag badar i nu, heller det. Men det är som det ska vara - allt är föränderligt ☺️.

Det viktiga är att jag samlar på mig så mkt av ljuset nu, att jag kan se det även i mörkret. Räcker med en liten låga ?️bara ju..?. Och förtröstan finns ju också i att ljuset alltid övervinner mörkret. Minns början på ngn gammal vers, eller var det en bön eller psalm..? .."var inte rädd för mörkret, ty ljuset vilar där.." Det är sant. Och jag är ur det nu. Att inte vara rädd och rusta mig för nästa gång mörkret vill rulla in, är vad jag laddar för nu?!

Ikväll somnar jag nykter och fantastiskt nöjd med min dag?! Och mig själv?!
Halleluja ? - det gäller att ta tillvara den känslan av tillräcklighet✔️, alldeles för mkt har det varit av motsatsen..Det är ändring på det nu☺️???!

Önskar er alla som kämpar vidare för nykterhet fortsatt framgång på vägen?! Och kom ihåg att gick det inte din väg idag, kommer det en ny chans imorgon!
Kramar till alla vackra forumvänner ?!

/Fibblan ?.

Fibblan

Och peppat när jag än en gång gick vilse i mörkret ❤️???!
Ni är guld värda?!
Så tacksam!
Kommer tillbaka och kan förhoppningsvis erbjuda detsamma ?! Just nu behöver jag bara få om mig själv lite extra och se till att läget som är nu får stabilisera sig..?☺️!
Kram igen?!
/Fibblan ?.

Fibblan

I med och motgång..??..hjälps vi åt❣️Tack för allt ni hjälpt mig att trampa igenom ??!

Nu låter kanske skivan lite repig igen, men det gör ju inget, för just nu kommer bara ljuv musik?! Ville bara lägga till att jag är så otroligt glad och tacksam över den tid man vinner på nykterheten?! Tänk att det finns tid till "rå-om-mig-stunder" t.o.m?☺️! Inte många, inte långa, men jag prioriterar dem nu och märker att det funkar. Lägger väl bara den tiden det tar att dricka två glas vin, men skillnaden är att det jag gör nu GER energi, istället för och ta den ifrån mig..?✨!

Laddar för mig själv ett tag till, behöver det! Men jag tänker på er och läser då och då, även om jag för tillfället håller mig i min tråd☺️.

Fortsatt lycka på vägen till er alla?✨?!

Stor kram!
/Fibblan ?.

Skönt att du tar egentid och laddar upp batterierna ?
Bra att du har insikt och gör det som känns bäst för dig??
Det är så det ska vara!
Ha det så fint?
Stora kramen ???

Fibblan

..för flera timmar sedan..?
Svårt att varva ner..Men utan alkohol kommer jag ändå vakna piggare, än om jag valt att göra som förr.. Hellre lite svårare att komma till ro på naturlig väg, än o döva med gift, som bara skapar konstgjord sömn ändå..
Mår bra, för jag är nykter✔️☺️.
Kram och godnatt ?!
/Fibblan ?.

Hoppas du kom till ro till sist..?
Och som du säger är det bättre att vakna trött ? än bakis...?

Härligt med nykterheten och många fina och bra känslor man förnimmer på den vita vägen✌️ ?

Kram ???

Jag satt också uppe och ugglade i natt. Pigg som en spigg. Så kändes det. Men det funkar med en och annan natt med lite sömn om man bara sover sina nyktra timmar de flesta nätter.
Kram!

Fibblan

Precis som du säger FinaLisa, finns det så många härliga upptäckter att göra längs den vita vägen. Känna riktiga känslor, både de positiva och negativa☺️?! Lätt o säga så nu, när jag är i de förstnämnda, jag vet..?! Men hursomhelst, vad gör väl några sömnlösa nätter här och där, när man vet, som du är inne på Charlie70, att man tar igen det, tack vare nykterheten! Man orkar ju lite mer, när man inte häller gift i sig, som kroppen jobbar stenhårt på att jobba sig av med..
Fortsatt goda nyheter från Fibblan, med andra ord. Ska dock försöka somna redan nu, om det går..???!
Sov så gott kära vänner?!
Kram!
/Fibblan ?.

Fibblan

Det är bra med mig, även idag, men väldigt trött..och så känner jag mig lite låg..antar att det hör ihop. Illamående, hungrig är jag också och har inte riktigt möjlighet att göra så mkt åt det just nu?. Ville bara skriva av mig lite, eftersom det, hur sjukt det än kan verka, också gör att tanken om ett glas vin svävar förbi..
Heller inget jag varken kan eller tänker göra något åt. Annat än att låta den tanken passera.

Ville bara skriva ner lite tankar. För jag tänker verkligen att det är sjukt och säger verkligen något om hur beroende funkar. En människa utan, skulle förmodligen aldrig ens komma på tanken, när man känner som jag känner mig nu. Är man hungrig är det mat man vill ha och är man trött är det sova man behöver..
När jag väl är hemma igen, är det mat först som gäller! Sedan pyssla om barnen och därefter välbehövlig sömn.

Kramar till er alla fina medkämpar och medmänniskor ?!
/Fibblan ?.