Men eftersom Eyal och jag har olika erfarenheter vet jag inte om det är OK att jag gör det här? Eller om jag skall göra det i din tråd, Offside. Jag har klampat in i andras trådar tidigare, och det har inte alltid varit välkommet.

Eyal

Nu har jag varit helnykter 29 dagar. Tar Antabus 2 gånger i veckan och det fungerar bra. Har berättat för en kollega som jag gillar, censurerade delar av mitt återfall. Flera personer tycker det är bra gjort att inte dricka alls, men ingen av dem vet att jag tar Antabus. Idag provade jag alkoholfritt rödvin men det var äckligt, Avslagen saft, sa min sambo.

Bra att du berättat för någon, det tar udden av skammen lite. Som är om inte obefogad så åtminstone överdriven. Några detaljer behöver ingen veta!

Kram ?

Eyal

Jag hade varit nykter 7 månader och så var sambon I Finland och jag hade lite whisky hemma. Jag hade gått och tittat på flaskan i flera dagar. Sen drack jag alldeles för fort och dessutom gick jag på puben. Sen gick det åt skogen fullständigt. Nu har jag varit nykter en månad.

Eyal

Jag struntade i att ta antabus ett par dagar, tänkte kunna ta en öl igår, och det var det enda jag kunde tänka på. Sen när jag kom hem från jobbet, tog jag 700 mg antabus iallafall och samma idag. Jag tänkte på alla tokigheter jag har ställt till med på fyllan. Är rätt nöjd med mig själv att jag gjorde rätt igår

Det är väl lite lättare att fuska med antabus om man tar det själv. Jäkligt bra att du tog din dos trots allt när du märkte vart du var på väg. Tokiga fyllegrejjer man gjort är bra att komma ihåg, det avskräcker. Ingen av oss behöver fler av dem.
Härligt att du valde att vara nykter! Du skall vara nöjd och stolt över ditt beslut! Bravo!

Ah, coolt att du tog dig i kragen innan du faktiskt gjort det du planerat flera dagar. Starkt av dig! Visst var det kanske lurigt att du flera dagar kunde gå och invänta när du skulle kunna ta, men ännu bättre att du faktiskt valde nykterhet när det väl gällde.

Ha en bra helg!