Ja vi ligger lika tidsmässigt. Kul! På min sida står det 7 mån och 4 v. Så det är om någon dag... 8 månader. Så skönt. Och vi är stabila i nykterheten även om den är färskvara?

Gott att fixa vikten oxå. Som sagt, det var på tiden det med?

Perfekt med fisket. Såå sugen på det, barn- och ungdomsminnen!! Men alla sunda vanor är toppen förstås.
Kramar till dig??

Med viktnedgången också..Det är ju inte bara att kläderna sitter bättre, utan det mesta går lättare..Även sjukdomar och andra besvär kan försvinna med kilona..Så bra jobbat Vakna Vacker..Du är verkligen värd en belöning..??..Kram?

Du missade din egen nyktra 8 månadersdag ? Då är nykterheten verkligen helt naturlig och det nya normala.

Kram ?

Grattis!? Jag får ju inte missa att gratta dig! Så härligt att du hänger i. ! Det är märkligt vad tiden går fort numera. Kram ?

Tack! Det känns riktigt gött? Tiden rusar iväg!
Och grattis till dig själv. Vi ligger ju lika du och jag??
Kram?

Då vandrar vi vidare på den här vägen.Vill skriva några rader till dig och samtidigt skicka en varm tanke nu när mörkret närmar sig.
Vi vill dricka pukka the när vi fryser nu för tiden,eller hur??
Kram Pilla

Jajjemen det gör vi?Så trevligt du tittar in? Nu är det the och kaffe som gäller... Alkoholfri öl ibland, och så Herrljunga cider light och Loka förstås?
Det är konstigt, har fått sug på kaffe på eftermiddagen. Annars brukade jag bara dricka kaffe på förmiddagarna.
Nu går det mot mörkare tider ute. Men snart är det vår igen.... och vi hinner med mycket mys innan dess!
Kram???

Nu har jag nästan gått ned 10 kg i vikt sedan jag började viktväkta. Känns så bra! Lättare så klart? Varit väldigt noga med maten ända sedan jag började med projekt viktnedgång. Men idag lät jag mig flippa ur? Kan säga det var såå gott. Men jag är nöjd, imorgon kör jag som vanligt?

Att flippa ur däremot med alkoholen finns inte på kartan. Näpp. De senaste dagarna har jag dock haft riktigt sug? Kanske min ymniga middag med efterrätt grande avhjälper det? Har ju inte ens druckit alkoholfri öl på ett bra tag, ikväll tog jag en i a f. Gjorde gott, mysfaktor för mig. Gott sällskap hade jag också?

Det är det normala för mig. Att vara nykter 24/7. Så sköönt. Kram???

Grattis till minus 10 kg! Otroligt bra jobbat ? Både med vikten och nykterheten. Heja oss!

Trevlig helgkram ?

Bra att du kan flippa ur med maten.Grattis till fin hälsosatsning
100%!
Har tänkt tillbaka på förra hösten
Kan vara därför jag tänkt på vin nu när mörkret är här.
Har en önskan om att det blir annat när det första året gått då kan inte kroppen minnas alkohol på samma sätt.Förra hösten trodde jag att kunde dricka ett glas vin efter ett längre uppehåll.Det gick en gång sen blev det full fart med allt negativt som blir när vi använder giftet.Du hanterar ju suget på ett sunt sätt Och du är ju så bestämd i dina inlägg.Ha en fin söndagkväll.
Kram Pilla

Tack snälla ni? Att sluta dricka ger så mycket mer än "bara" just det. Visst höjer man liksom blicken och spanar in hela hälsan och måendet? Guld värt! Heja oss?

Pilla, nog är vi kloka som avstår alkoholen denna höst. Och kommande höstar också?
Det eländet jag var i, vill jag aldrig mer in i. Näpp?

Tittade på bilder på mig i mobilen från slutet av förra året. Fy bubblan. Jag såg så sliten ut. Pluffsig i ansiktet och eländig. Dit vill jag aldrig mer. Inget vin är värt det. Och hur jag mådde... kämpade med fasaden.

Om ni inte kollat in bilder på er så gör det!!

Kram ??

Tack för tipset! Att jag inte tänkt på det! Kolla på gamla bilder. För jag har funderat, ser man skillnad fysiskt? Ser jag sundare ut? Det röda blossande i ansiktet är borta, men annars?
Ska genast rota bland foton!

Du verkar har förändrats väldigt, gått ner en massa dessutom! Motiverande att fortsätta när man faktiskt ser skillnaden!
Grattis till din förändring! Tänk vilken kapacitet man besitter!!
??‍♀️???

Tack! Tycker det känns inuti... och syns utanpå på mig? Det gör det säkert på dig med! Så himla skönt... det vill vi verkligen inte mista. Heja oss?
Fram med foton! Kram?

Tack för dina kloka ord.De fick mig att förstå lite.
Tänker att det är väl måbra hormoner som ligger på låg nivå och kroppen vill få balans och därför har jag också tänkt på vin.
Ska försöka att få balans igen i systemet.Så tacksam för att du skrev detta till mig?
Blir mindre orolig när du känner igen dig.Ha en fin kväll?
Kram Pilla

Jajjemen! Det känns faktiskt overkligt och fantastiskt. Mår så himla bra.
Vikten fortsätter sakta nedåt, kör fortfarande ww. Har väl ca 5 kg kvar får se hur det känns när jag kommit dit... det kommer krävas blod, svett och tårar snart. Man har sina viktplatåer när man skall ned i vikt minsann...?
Att sluta dricka alkohol tar med sig så mycket annat bra! Fortfarande stark som en björn?

Härligt, månaderna bara rullar på, grattis !? Men det kan bli ännu bättre. Nu har du skrivit flera gånger att du är sugen på att fiska så jag tycker du ska göra det. Om inte nu, så till våren. Maj månad är perfekt, då är naturen som finast och fisken nappar bäst, hungriga som de är efter vintern.

Kram ?

Månaderna rullar på för dig med ju. Så himla gott, heja oss?
Jepp, vore störthärligt att fiska. Måste göra det på ett eller annat vis? Majfiske! Snart är vi där??
Kram