Jag behöver hjälp

193 inlägg / 0 nya
Senaste inlägg
Soffpotatis
62 dagar

62 dagar nykter idag (eller två månader) i morgon 9 veckor. Har varit väldigt problemfritt måste jag säga, tänker sällan på att jag är ”nykter”. Livet rullar på och är vare sig särskilt tråkigt eller spännande. Saknar att göra något som gör mig glad, kommer inte på något som jag skulle önska göra heller tyvärr. Det enda jag vet är att alkohol inte är svaret på tristessen. Den har jag provat till leda.

Kram på er❤️

Se klart
Det kommer!

Jag började med projekt TRÄDGÅRD i mars- som en galning höll jag på och sådde (stackars alla forumvänner som fått läsa allt om detta) Det har varit så kul, och nytt och spännande.
Sen har jag jobbat lite mindre och slappat lite mer men ändå fått mer gjort- en ekvaltion som näst intill kräver en berusad för att räkna ut.
Jag grejar med mina kläder som jag gillar och som jag kan ta mig råd till. Sen äter jag väldigt god mat. Allt det har fått större betydelse för mig med tiden. Och är säker på att roliga saker kommer fortsätta att komma längs vägen. Kram och grattis! 🌻

Offside
62 dagar - toppen

Bra jobbat till 62 dagar.

Har tänkt på din kommentar - ”Fuck it”-känslan. Hur är det med den känslan just nu?

I morgon är det två månader för mig.

Ha det bra

Soffpotatis
Känns okej

Tack se klart och offside för kommentarer.

Ja vi följs åt offside ☺️ Grattis till dina dagar! Fuck-it-känslan kommer och går, men den har inte berört ämnet alkohol än i alla fall. Är rätt förvirrad emellanåt, känner så många ovana känslor av lust/glädje/kärlek och sen går något ”åt skogen” och jag känner mig tillplattad på ett sätt som inte är riktigt normalt 😂

Jullan65
Grattis till 62 dagar. Den

Grattis till 62 dagar. Den där tomhetskänslan, varvat med känslobergodalbana, kan nog sitta i ett tag. Jag brukar tänka på hur länge jag druckit, så tar det ett tag för alla känslor att liksom falla på plats. Därtill behöver man komma på nya strategier för händelser i livet, som man förut druckit på. Låt det ta tid, det blir bättre för varje nykter dag. Kram Jullan

Soffpotatis
Tack Jullan65

Ja det får ta tid😌 tar promenader vilket hjälper något för tristessen och stressen.

Andrahalvlek
Grattis! Gånger två!

Grattis både Soffpotatis och Offside till era två nyktra månader. Svinbra jobbat!

Och jag lovar er att det blir bara bättre månad för månad. Till slut är verkligen tanken på alkohol så perifer att den knappt märks.

Kram 🐘

AmandaL
Wiho! Grattis till två nyktra

Wiho! Grattis till två nyktra månader 💪🏼🤩 jag minns att det var efter just två nyktra månader som jag verkligen började må bra och slapp all stress i huvudet som jag kände i början. Ångesten började lägga sig, tankarna blev klarare och jag behövde inte fokusera hela tiden på att hålla mig nykter för att nu började det gå av sig själv! Så stort grattis till era uppnådda två nyktra månader 🌷

Soffpotatis
9 veckor nykter

Tack AmandaL och andrahalvlek!

Känns bra med 9 veckor i ryggen.

Ha en fin dag allesammans ❤️

Soffpotatis
Helgen snart över

Reflekterar över veckan som gått och känner att jag mår verkligt bra. Har nog aldrig i mitt liv mått så här bra, inte ens som barn.

”En dag i taget” gör att jag lever här och nu. Eventuella bekymmer som dyker upp på vägen gör inte lika ont som förut eftersom jag inte vältrar mig i dom. Jag har träffat så många fantastiska människor genom AA och de relationer jag hade innan har blivit mycket djupare.

Jag är tacksam på riktigt!

Andrahalvlek
Lovely ❤️

Vilket livsbejakande inlägg. Jag är så glad för din skull 🤗

Kram 🐘

Soffpotatis
Tack andrahalvlek ❤️

Stor kram tillbaka 🥰

Sidor