62 dagar nykter idag (eller två månader) i morgon 9 veckor. Har varit väldigt problemfritt måste jag säga, tänker sällan på att jag är ”nykter”. Livet rullar på och är vare sig särskilt tråkigt eller spännande. Saknar att göra något som gör mig glad, kommer inte på något som jag skulle önska göra heller tyvärr. Det enda jag vet är att alkohol inte är svaret på tristessen. Den har jag provat till leda.

Kram på er❤️

Jag började med projekt TRÄDGÅRD i mars- som en galning höll jag på och sådde (stackars alla forumvänner som fått läsa allt om detta) Det har varit så kul, och nytt och spännande.
Sen har jag jobbat lite mindre och slappat lite mer men ändå fått mer gjort- en ekvaltion som näst intill kräver en berusad för att räkna ut.
Jag grejar med mina kläder som jag gillar och som jag kan ta mig råd till. Sen äter jag väldigt god mat. Allt det har fått större betydelse för mig med tiden. Och är säker på att roliga saker kommer fortsätta att komma längs vägen. Kram och grattis! ?

Offside

Bra jobbat till 62 dagar.

Har tänkt på din kommentar - ”Fuck it”-känslan. Hur är det med den känslan just nu?

I morgon är det två månader för mig.

Ha det bra

Tack se klart och offside för kommentarer.

Ja vi följs åt offside ☺️ Grattis till dina dagar! Fuck-it-känslan kommer och går, men den har inte berört ämnet alkohol än i alla fall. Är rätt förvirrad emellanåt, känner så många ovana känslor av lust/glädje/kärlek och sen går något ”åt skogen” och jag känner mig tillplattad på ett sätt som inte är riktigt normalt ?

Grattis till 62 dagar. Den där tomhetskänslan, varvat med känslobergodalbana, kan nog sitta i ett tag. Jag brukar tänka på hur länge jag druckit, så tar det ett tag för alla känslor att liksom falla på plats. Därtill behöver man komma på nya strategier för händelser i livet, som man förut druckit på. Låt det ta tid, det blir bättre för varje nykter dag. Kram Jullan

Grattis både Soffpotatis och Offside till era två nyktra månader. Svinbra jobbat!

Och jag lovar er att det blir bara bättre månad för månad. Till slut är verkligen tanken på alkohol så perifer att den knappt märks.

Kram ?

AmandaL

Wiho! Grattis till två nyktra månader ??? jag minns att det var efter just två nyktra månader som jag verkligen började må bra och slapp all stress i huvudet som jag kände i början. Ångesten började lägga sig, tankarna blev klarare och jag behövde inte fokusera hela tiden på att hålla mig nykter för att nu började det gå av sig själv! Så stort grattis till era uppnådda två nyktra månader ?

Reflekterar över veckan som gått och känner att jag mår verkligt bra. Har nog aldrig i mitt liv mått så här bra, inte ens som barn.

”En dag i taget” gör att jag lever här och nu. Eventuella bekymmer som dyker upp på vägen gör inte lika ont som förut eftersom jag inte vältrar mig i dom. Jag har träffat så många fantastiska människor genom AA och de relationer jag hade innan har blivit mycket djupare.

Jag är tacksam på riktigt!

Jaha, idag firar jag 10 veckor nykter. Har blivit så att jag är tvungen att gå tillbaka i tråden för att se hur länge jag har varit nykter. Tänker sällan på det och har slutat räkna. Dagar och veckor rullar på och jag mår väldigt bra. Saknar inte att döva mig med alkohol.

Hoppas alla får en riktigt bra dag ❤️

Nu måste jag gå tillbaka och läsa dina första inlägg! Bra kämpat, så skönt när det släpper och dagarna rullar på, fast på ett nytt sätt. Kram ?

Det finns flera appar som räknar åt dig. Jag har ”I am sober”. Så slipper du gå tillbaka i tråden och räkna själv. Man kan lägga in ett datum bakåt i tiden. Och hur mycket tid och pengar man sparat, jag har sparat 2000 kr ?

Ja, det känns skönt! Går också tillbaka och läser de första desperata inläggen ibland för att påminna mig själv hur långt jag ändå kommit. 10 veckor är ju inte så lång tid, men man är bra på att glömma.

Känns fantastiskt, saknar inte alkohol och min självkänsla ökar dag för dag då jag känner att jag hela tiden mår bättre. Hittat ett lugn inombords och känner mig på riktigt nöjd med mig själv.

Ledig idag så strax ut i motionsspåret. Ha en fin dag alla ❤️