Ja, de gick på ett ögonblick :) Men är ju sånt här jag bla vill ha hjälp med av Behandlingsgruppen lära mig stanna upp, tänka genom de hela sen fatta beslut inte tvärt om. Hade ju såklart vin kvar när jag vaknade och på de direkt. Så nu ligger jag här i soffan och vinet nästan slut. Förnuftet säger gå lägg dig och bryt här och nu, kontakta soc för stöd mm. Den oförnuftiga sidan säger men hallå åk till bolaget och kör på snart kommer ångesten den fixar du inte bla bla. Å så självklander på det så klart, varför drack jag igår, är värdelös osv. Blir så trött på mig själv

Du behöver kanske be någon att kontakta dig dagligen, någon som kan dra i nöd bromsen när det börjar gå snett. Se till att få hjälp nu, såhär vill du ju inte ha det...

Nej inte brutit än men i mån måste jag jag orkar inte mer är så trött på detta drickande. Fan att jag började dricka igen. Skulle träffa hon på Behandlingsgruppen idag men fick meddelande igår om att hon va sjuk, Jädra taskig tajming kände jag. Men men sånt händer. Har tät mailkontakt med min soc är så glad för den kontakten funkar och jag fått en bra soc och försöker ta hjälp av henne. Hon är bra på stötta mig och dömer mig inte.

Då skickar jag styrka till dig inför morgondagen. Det klarar du, du har ju druckit mindre och mindre senaste månaden! Bestäm att du unnar dig eller gör något annat då fort tankarna på alkohol kommer.

Vart fullt upp så inte hunnit med kika in här. Druckit hela veckan men mycket mindre nu i helgen idag har jag bara druckit ett glas (dock stort glas så ska man utgå från standardglas så är de nog 3 glas). Men nästa vecka blir de resan hoppas jag. Coronafallen ökar rejält nu dit jag ska och de intresebestämnelser de har nu kommer uppdateras samma dag jag ska flyga. Tyvärr går flyget först 17.10 så ändrar de inresereglerna hinner de ju sannolikt gå igenom inan planet lyfter. Då bryter jag ihop och då vet jag inte vad jag gör då blir de bolaget el spåret. Ja måste i väg och få bara va ett par dagar. Enda ställe där jag kan andas är i detta land där är allting alltid bra. Så håll tummarna.

Så jädra gött fly landet, inte haft en ända tanke på att dricka fast en del saker gått mot mig och jag mått dåligt. Och de finns alkoholaffärer öppna här 24/7. Utan ägnat mig åt andra upplevelser. Längtar inte hem kan jag ju säga. Skulle lätt kunna ta ett jobb på studs och säga byte byte Sverige men är ju inte dummare än att jag vet problemen skulle snart komma i kapp mig här. Mycket kan man fly ifrån men inte sig själv. Så ska krämpa ut de sista av staden de dagarna nu som är kvar.

Vad roligt att du kom iväg på resan och att den ger dig energi till annat så att du inte vill dricka! Med den känslan i kroppen kan du köra vidare hemma också.

Vet inte hur jag mår, har ingen ångest el sånt men känner att de är inte bra heller svårt att förklara. Jag har inget sug men vill ändå bli full kan inte riktigt förklara den känslan heller. Känns som jag på nåt sätt är känslomässigt avstängd och de är en av de värsta känslor jag vet. Hellre ångest de kan man göra något åt. Ska träffa hon på beroendegruppen på onsdag tror de behövs. Inte träffats på 2 veckor nu.

Ja skavigt och knöligt de va bra beskrivit :) Får försöka härda ut inte min bästa paradgren dock. Varit nykter i 9 dagar nu och en del av mig känner att nä den sviten kan jag inte sabba klarar jag veckan ut är de 14 dagar utan alkohol. Blir lite sporadisk av den tanken.

Autocorrect ger oss nya insikter ?
Tycker nog att härda ut ändå verkar klättra som paradgren, 14 dagar är en ocean av timmar och tillfällen att säga nej tack, jag tror du fixar det, om inte denna gång så nästa gång. Kram.

Se Klart: Ha ha ja den där jädra auto correct :) Ja kanske blir min paradgren tillslut vem vet, kan va jädrigt envis när jag sätter den sidan till. Just nu är jag i alla fall inte sugen på dricka något. Tar de en dag i taget. Har ju sagt att jag ska försöka låta bli dricka överhuvudtaget i oktober om jag lyckas el inte vet jag inte men är ju inte ett dumt mål att ha. Sen får vi se hur de går. Kram

Ska försöka låta bli dricka idag men vete fan om de kommer gå. Är ledsen men kan inte gråta. Vet inte varför jag är ledsen är ju så mycket känslor jag bara stuvat undan under lång tid så är en del som måste ut. Sen samtidigt ryker och sliter alla i mig. Jag orkar inte med folk just nu och de verkar som varenda jävel känner av det och ska ha något av mig el behöver hjälp. I helgen tänker jag inte svarat på ett ända samtal, mess, pm, typ glöm att jag existerar. Vet inte vad jag känner el vill just nu. Vet bara jag vill va i fred.

Tack Kennie. Ska försöka men nu är det fett jobbigt. Är arg, ledsen vet inte över vad. God lust bara supa mig full gå på krogen och flippa ut helt. Men ska försöka hålla i mig hur de nu ska gå med vin hemma. Är så trött på allt och alla just nu inkl mig själv. Vet inte varför men känner mig rejält jädra värdelös.

Kan det vara så att du undermedvetet drar fram såna känslor för att kunna vinna över ditt förnuft som säger att du mår bättre av att inte dricka? Alkoholberoendet vet att du inte kommer dricka enbart på sug, så därför drar det/du igång en massa negativa tankar som lättare får dig att strunta i allt och ta ett glas.. En enkel grej du kan göra är att inte ha vin hemma, då blir det lite lättare tror jag. Personligen tycker jag att det hjälper att gå in i ledsenheten och gråta ut och möta de där jobbiga känslorna, sen blir man lugnare.

Jag tycker verkligen att du har visat så mycket kraft, styrka och driv, så värdelös... nej absolut inte (oavsett om du klarade den senaste utmaningen).
Jag tror att hjärnan spelar oss stora spratt när vi slutar dricka - elller för att vi ska dricka. Belöningscentrum är van att få sin dos av kickar och vill ha det som alkoholen ger. Jag tror att vissa har mer högljudda belöningscentrum än andra, så jag tror att du har en större utmaning. Därför är jag djupt imponerad över hur du faktiskt har klarat den här tiden. Sakta men säkert går det verkligen framåt. Har du förresten tagit blodprover och sett att du mår bra i övrigt? Det finns så många mineral- och vitaminbrister som också påverkar hjärnan och hur vi mår. Tycker ofta det skrivs om att alkoholism leder till olika brister, men ibland tänker jag att det kanske är tvärt om. Att olika brister gör oss mer benägna att vilja medicinera med alkohol/droger. Hur som helst tar ju många b—vitaminer för att mildra effekter,
När vi slutar bedöva och ge hjärnan kickar på olika sätt så händer det saker. Jag tänker att en del av det är rent kemiskt och att man behöver ”härda ut”. Du har på senaste tiden gjort just det. Tänker att det också kan vara därför som du känner dig så trött, men jag tror att du har allt att vinna på att lägga av.
Vet att det är svårt men jag hoppas att du kan se vilka framsteg du faktiskt har gjort den här tiden och som du har beskrivit härinne.
Du har sökt hjälp
Du har stått på dig och ställt krav
Du har långa perioder utan a
Du har slutat dricka fast det fanns kvar.
Du låtit bli att dricka på känslor.
Du har tagit tag i ditt liv.
Finns säkert fler exempel, men kontentan är att du är allt annat än värdelös. Du är värd att kämpa för.

Nej, detta är känslor jag stängt av och dom jag måste bearbeta. Har stängt av dessa känslor hela livet och nu måste jag göra upp med dem en gång för alla. Men de är jobbigt och kommer va jobbigt en tid.