Dendartjejen

Efter 120 dagars nykterhet tog jag i fredags ett återfall. 2 glas vin på en aw med kollegor. Inget som spårade ut, jag minns allt och de 2 glasen räckte hela kvällen. Jag gjorde fel som tog de där glasen men det är okej. För är det något som jag har lärt mig under mina 120 dagar är det att vara snäll mot mig själv. Att jag gör misstag gör mig inte misslyckad. Mitt misstag var medvetet och jag tänker gå vidare från det med huvudet högt.

Kände jag att jag hade saknat att dricka? Nu i efterhand, nej. Mitt liv är så himla mycket bättre utan, jag är närvarande, jag har inte den ångesten över saker, jag har gått ner 7 kg i vikt. Jag gjorde ett tillfälligt fall, kanske bara för att testa, och jag har nu hoppat tillbaka upp i vagnen. Jag vägrar känna mig misslyckad, hemsk, dålig eller liknande för jag vet att jag inte är det. Och min inre resa med yoga och meditation och självreflekterande är så pass viktig för mig.

Alkohol, du var viktig för mig förut men inte längre. Jag hälsade på dig tillfälligt i fredags men jag inser att du inte har någon plats i mitt liv längre. Jag går vidare från mitt misstag med insikt, huvudet högt och ny motivation

Två glas vin är inte skäl nog att börja om helt tycker jag. Det låter hårt. Räkna 119-1 istället. Nykterheten har vunnit med 119 mot ynka 1. Svinbra jobbat!

Kram ?

Dendartjejen

Tack för era fina peppande ord! ? Jag ska försöka att inte nollställa mitt räknande utan tänka som du sa Andrahalvlek, -1. ?

Idag vaknade jag, bryggde mitt morgonkaffe och satte mig i soffan för en stunds meditation och reflekterande. Detta är något som verkligen har stärkt min självkänsla under den här tiden. I början gick det så segt, jag var rastlös och orolig och ville bara upp och göra nåt annat. Nu är det däremot den bästa stunden på dagen, min egentid ??

Sånt som händer Dendärtjejen, Tror att det kan bli lite svajigt ett tag, då adjävulen blev lite aktiverad av a intaget. Du är jätte duktig som klarat 119 dagar och fortsätt bara och låt inte en ynka dag få grepp i ditt sinne. Jullan