Sänder en stor kram ?? till dig och hoppas du känner dig lite piggare nu. ?
Du får hitta på något roligt i helgen och ladda batterierna??
En dag i sänder, en sak i taget...

Kram ???

Fibblan

Tack så mkt ?!
Önskar dig detsamma?☀️!
Hoppas det är bra med dig med! Här är det blandat..Bra på så sätt att jag håller mig ifrån alkohol, men tyvärr är jag sjuk?! Men som sagt, att avstå alkohol känns lätt just nu. Hur går det för dig? Hur mår du? Hoppas bra som sagt?!
Stor kram!
/Fibblan ?.

Oj, har du gått och blivit sjuk!??
Stackars dig, sänder en stor kryapådigkram?
Hoppas du får vila och kan ta det lugnt ? så att du är på benen snart igen ????

Kram ???

Fibblan

Du är så go och omtänksam ?! Tack för all värme och kärlek du sprider här på forumet ?! Jag ska nog snart va på benen igen?! Känns så bra att du är på friskhetens väg?! Glädjs med dig?!
Och ja, jag är ju också nykter. Glad för det med förstås, men osäker på om jag har denna rätta motivationen, eller om jag bara "hänger i" för att bli frisk från denna sjuka..❔❕
Vill ändå tro att det är mer än så..☺️
Stor kram och fortsatt fin helg?!
/Fibblan ?.

Hoppas du är på benen igen!
Saknar dig men förstår att du vill ta det lite lugnt ibland.
Så måste man göra också för att gå ner i varv.
Hursomhelst så tänker jag på dig!
Stor kram ?
?????

Mycket skit som går just nu. Min yngste son som går i nian (inte så liten ? har varit förkyld - hosta ont i halsen till o från hela sensommar hösten känns det som...är han sjuk blir jag sjuk så har det alltid varit...märkligt nog. Mycket skräp som går i skolorna nu - hoppas det lugnar ner sig! Men när jag jobbar hemma spelar det inte så stor roll - kan jobba ändå. Vinet då? Jag dricker vin på helgerna aldrig i veckorna. Har aldrig gjort utom på semestern så egentligen inget nytt. Just nu bra så ? får se om jag tar någon paus framåt hösten nu o tar några vita veckor eller så! Man mår så bra av det!!! Siktar på det än men har inte rätta motivationen - den kommer kanske! Ta hand om dig o hoppas du kryat på dig ☀️☀️ Skickar massa styrke- o krya kramar ?? ta hand om dig!! O vet du jag tror på dig ??!!

Här kommer en liten godnatthälsning med John Blund till dig från mig ??
Hoppas du mår bra?

Kram
???

Fibblan

Så fint att höra ifrån er?! Gamla goa vänner här i myllret av nya kloka varelser som också bestämt sig för att antingen sluta helt eller åtminstone sätta sina alkoholvanor under lupp och förändra mönster som inte är bra för en.
Du utstrålar ett sådant lugn Lennis och positivitet?☺️! Trots förkylning verkar det inte dra ner humöret alltför mkt och vad gäller vinet, verkar det också som att du är rätt så nöjd med hur det är nu. Lite vin på helgerna och så kanske ett välgörande break framöver, låter som bra planer?!
Tack för kryakramar och right back att you?!

Tack också för dina kryahälsningar?FinaLisa och att du tittar in med din härliga omtanke emellanåt ?! Det värmer?!

Jag mår bättre??! Så pass att jag t.o.m tänkt ge mig på ett enklare träningspass idag☺️! Rastlöshet, stress över allt missat på jobbat och allmänt dassigt mående är inga bra komponenter för min nykterhet, så nu måste jag in i de friska gängorna igen??! Drack vin igår. Inte mkt, men onödigt som fan är det ju i vilket fall.. Blir lite småirriterad på mig själv som fortfarande tror att jag har något att hämta där..?. Men nu är det andra bullar som sagt???!

Fint o höra att du tuffar på i nykterhet FinaLisa ??! Det glädjer mig☺️! Jag hänger på! Friskeby nästa..????️?!

Kramar!
/Fibblan ?.

Fibblan, skönt att humöret är uppe och att du är med på tåget?
Vill absolut inte att du hamnar i Fylleträsk?
Hoppas du får ett riktigt härligt och svettigt träningspass?️

Kram
???

Fibblan

Delad glädje är dubbel glädje?!
Och ja, träningen håller jag äntligen i med lite större ordning igen???! Så glad för det och det är till stor hjälp i att förstärka tanken och omsorgen om vad jag stoppar i kroppen. Gift som alkohol går helt klart bort då?☺️!
Kram!
/Fibblan ?.

Fibblan

Tack finaste Lisan?!
Ville bara skriva ett inlägg om hur glad jag är över att jag gör så bra val för mig och min kropp ??!
Trött som bara den. Kör jag över den känslan genom att hälla alkohol ovanpå..? Nä! För jag är smartare än så och rädd om mig själv och det jag byggt upp☺️!
Kram och godnatt
från en nykter katt?!
/Fibblan ?.

Härligt att du är på G igen!? Trötthet är ju jobbigt, men det är ju bara att sova så mycket man kan så går det över.? Alkohol, nä skippa att dricka sådant gift, det gjorde jag för nio månader sen och mår hur bra som helst numera.

Jag hejar som alltid på dig Fibblan!?

Fibblan

Ja, när man liksom jobbat sig förbi villfarelsen om alkohol som universallösning, så finns det visst ganska konkreta lösningar på de flesta av de problem, som kan dyka upp utifrån det enkla faktum att man är en människa..?. Som att sova när man är trött, äta när man är hungrig, gråta när man är ledsen, sätta gränser som man kan stå för, både vad gäller att ge och ta emot.. osv.

Jag kört över dessa behov under ganska lång tid, och har varit en mästare på att trycka ner mig själv, när jag inte lyckats med mina föresatser..

För mig är det en stor sak att jag äntligen har blivit lite snällare mot mig själv..? Och jag har lite mer acceptans idagsläget, för att det kan ta sin lilla tid att bryta mönster..Detta har faktiskt gjort det enklare att låta bli alkoholen också?! Men inte är det lätt alla gånger nu heller..? Att hitta tillbaka till det läge, där varje behov står för sig och som också därför behöver tillmötesgås på olika sätt..det är inga enkla saker för mig..Bara det att jag betraktar trötthet som ett problem, säger väl en hel del om min person..?. Jag får liksom säga till mig själv på skarpen, i värsta Pippi Långstrump- anda; Näe, Fibblan. Du är trött! Det är naturligt. Det är ok!
Jag förväntar mig så otroligt mkt av mig själv..men alkohol bygger knappast styrka..Så är det stark och oöverträfflig som är målet, så ligger ju noll alkoholintag, alldeles i linje med det..?.

Och tänk att du har nio månader av friska dagar bakom dig nu Torn ?✨! Det är ju helt fantastiskt ?! Och att du MÅR fantastiskt! Hejarrop tillbaka ?!
Tack för pepp ?!
Stor kram!
/Fibblan ?.

Det är ju något av en paradox i att lära sig att acceptera sina tillkortakommanden i andra sammanhang, samtidigt som vi ska prestera 100 % i nykterhet. Men det är verkligen som du skriver, att tillåta sig vila när man behöver och att känna alla känslor på riktigt gör det lättare att låta bli alkoholen, det blir så goda spiraler.

Härligt att du är på banan igen :) Ett hälsosamt val i taget leder hela vägen till Friskeby! Trötthet är ett gigantiskt problem för mig med, som om vore det snudd på ond bråd död att inte orka ? Jobb-tänk-ångest är jag expert på. Dessvärre inte hur man blir av med skiten, bara hur man gör det konstant och delux. Kan man anmäla sig som frivillig till lobotomi någonstans? ? Kram på dig denna fredag kväll!

Hoppas helgen har gett vila och att du piggat på dig inför veckan som kommer.
Det är inget kul att vara trött men ibland så säger kroppen till på skarpen och då måste knoppen lyssna...
Jag utgår ifrån att du kollat upp blodvärden och andra viktiga prover hos vårdcentralen?
Annars får du göra det. Så att man kan utesluta något fysisk orsak till tröttheten...
Lycka ?och Kram ? till dig fina Fibblan?