... har inget badkar men jag tar min morgonskål i sängen- kaffe that is.
Heja oss och alla vi som går i samlad tropp, Andra halvlek, Vakna vacker, Charlie ❤️ vi är ett fint gäng, och trots att det är ett ensamt jobb att bli nykter, är det verkligen varmt och viktigt längs vägen att ha sällskap!
Tack för att vi hjälps åt så bra, njut av dagen och det du åstadkommit. Kram ?

Det är så skönt när allt går bra..Men det är klart att du har jobbat, planerat och gjort en massa saker Torn, för att få detta fina resultat..?..En räkmacka minst för att fira detta..Varm Kram..???

Fint att läsa att nykterheten rullar på. ? Kul med fiskeuppdateringar också. Är ju inte så intresserad själv, men har en hel drös runt mig som fiskar för mig också. ?

Kram

Tack! Fiskeuppdateringar kommer jag fortsätta med Vinäger, det är en så viktig del av mitt liv. Härligt att du är tillbaka och skriver.?
@Varafrisk, jag såg den fina kommentaren i din tråd som Vinäger skrev. Passa på och häng på nu, jag vet att du kan klara det.❤️
@miss lyckad , jag åt massor av färska räkor i helgen. Riktigt gott!
@Se klart, ja vi är ett gott gäng här, det här forumet är fantastiskt! Då kör vi vidare på den nyktra vägen. ?

Kram

Grattis till 9 månader??
Starkt jobbat.?
Tycker du kan fira lite mer överdådigt än med bad och Cola Zero dock.

Lite avundsjuk på badet visserligen.
Jag har inget badkar i min nuvarande bostad, saknar det?

Tack för alla gratulationer! ? Ja nu börjar det dra ihop sig mot ett år snart, tiden går. Bara julhelgen och nyårsafton kvar att uppleva nykter. De blir de första nyktra sådana i hela mitt vuxna liv. Något att se fram emot, härligt! ?

Kram

Att ens tänka sig jul och nyår utan glögg, nubbe, julöl, champagne med mera var tidigare helt omöjligt. I alla fall för mig. Nu ser jag bara fram emot det med nyfikenhet. Och jag ska verkligen njuta av julmaten. Men först ska jag fira min 51-årsdag i slutet av oktober, också nykter ?

Kram ?

I dag är det min vilodag från springandet och raska promenader. Har kört hela veckan, även fast det tog emot lite när regnet vräkte ner så man knappt såg marken framför sig ett par gånger.?

En fisketur tillsammans med sonen har det blivit i dag, och så har jag käkat färska räkor för andra lördagen i rad. Nu ett kvällsbad och en liten skål godis. Livsnjut helt enkelt.?

Till er som är i början, eller har haft ett gupp. Kämpa och ge aldrig upp! Jag önskar att ni ska få uppleva hur livet kan vara på riktigt, utan den förbannade alkoholen som förstör allt. Det här livet är underbart, det bara är så. ?

P.s Tack för grattis, Wasabi och Charlie!

Hel

Tack för hälsning i min tråd och ett stort Grattis! till 9 månaders nykterhet. Ofantligt lång tid i min värld. Är ju precis i början. Igen.
Fortsätt och njut av ditt fantastiska nyktra liv, låter så skönt. ?

I går blev det en fisketur igen. Snart går vi över till vintertid, De ljusa timmarna på dygnet blir allt färre och regn men framförallt blåst sätter ofta stopp för mina livsviktiga fisketurer. Så det gäller att passa på. Frugan blev lite grinig och klagade på att hon minsann aldrig kommer i väg på saker hon vill göra. Men du var ju i väg på tjejmiddag i fredags påminde jag.

Jo, det var ju kul sade hon, men hela lördagen orkade jag inte göra något, det blev nog lite mycket vin...

Jag sa inget mer, men i mitt stilla sinne tänkte jag, som man bäddar får man ligga.. ?

Invägning i dag. Ytterligare 1 kg mindre vägde jag. Bara 0,3 kg kvar till min trivselvikt. Tjoho! ?
Ledig i dag och ska plocka in trädgårdsmöblerna, grillen, frostkänsliga växter mm.

Ha en bra dag! Kram

Underbart att läsa dina inlägg! Så mycket positivitet?

Stackars (eller?) frugan i lördags. Bakiskänslan är det värsta. Brrr, blotta tanken på det kan ju få mig att få ångest.

Grattis till viktnedgången ??Visst är det skönt att komma tillbaka till sin trivselvikt? Är snart där jag också?

Ha en fortsatt skön, ledig dag?

Kram⚓️

Trivselvikt låter riktigt nice ? Snudd på grekiska för mig dock ? Men var sak har sin tid.

Skönt med fisketuren. Varje timme med dagsljus och uppehållsväder får man njuta av vid den här tiden på året.

Tycker också synd om din fru, men hon får som sagt skylla sig själv. Hoppas det var värt baksmällan. Det värsta är väl att det inte alltid är värt det ens.

Kram ?