Katten 73

Varit och tagit många blodprov och tagit ett beslut att sluta dricka vin varje kväll första kvällen och natten är över sovit väldigt dåligt.Förhöjda levervärden fick mig att ta steget till ett alkoholfritt liv,en dag i taget hoppas det går vägen

En dag i taget tycks märkligt nog ta oss långt. Första tiden är jobbig men ”det värsta har redan hänt” som min psykolog brukade säga.
Nu är du här. Så bra. Läs och skriv! Kram ?

Välkommen hit! Så bra att du har tagit ett beslut. Levern har ju en förmåga att läka sig själv om man slutar att dricka. Sova dåligt gör de flesta i en vecka eller två, så det är fullt normalt. Det här fixar du! ?

Katten 73

Nu är det tre dagar sedan jag drack mitt sista glas med alkohol känns jobbigt främst på kvällen,ont i huvudet och ångest.På jobbet är det inga problem fasar för helgen men det ska gå bra.Det kändes som att jag förträngt att jag druckit så mycket när provsvaret visade att jag har detta missbruk detta hemska gift man varit slav under.

Att förtränga faran är en försvarsmekanism. Tror att vi alla har stoppat huvudet i sanden och blundar för faran. Men så en dag går det inte längre. Skönt att du har tagit beslutet. Ser fram emot att läsa om din resa. ?

Kram

Katten 73

Ett tag sen jag skrev här haft fullt upp med att städa och rensa. Den här energin hade jag glömt att jag har två veckor har nu gått sedan jag drack. Ska ta ett nytt alkohol prov i mitten på november för att visa främst för mig själv att jag ingen alkohol har i kroppen.