Ciss

Jag får antabus som sitter i kroppen 2 veckor .
För min del fungerar det , har då inget val att dricka . På så sett har jag äntligen sett den positiva effekten av att inte dricka.
Mitt blodtryck och puls har gått ner.
Bättre i magen .
Och ingen ångest och oro i kroppen .
Bara efter 6 dagar .

Verkligen positivt att du upplevt så många fördelar redan dag 6. Nu blir det bara bättre vecka för vecka!

Kram ?

Fantastiskt att du redan märker sådana skillnader??

Kanske lite tjatig men...tar du en tablett som sitter i två veckor? Kan du ta den själv eller måste du gå t beroendemottagningen? Anledningen t att jag frågar är att där jag bor får man gå t rådgivningscentrum och som jag har förstått ..flera gånger i veckan.

Ha en fin tisdag?

Ciss

Bara fråga på ? jag ska till beroende kliniken strax . Andra gången . Så jag skriver mera sedan , så får du ett riktigt svar ?
Ha det fint du med ?

Hej och vad skönt att de positiva effekterna redan börjat märkas. Jag blir oxå nyfiken på ditt antabus intag. Jag fick ta antabus 2gg/vecka, kan du ha blandat ihop det möjligen? Ha en fin dag. Jullan

Om frågan är till mig så nej det gör jag inte. Har frågat min läkare flera gånger men jag tror att det behövs att min lever inte alls har någon påverkan som det är nu så har den det. I den stad där jag bor så får man gå två till tre gånger per vecka t rådgivningscentrum för att ta medicinen och även då blåsa för att se att man är nykter.
Jag minns att min man fick ge antabus till en anställd på en fd arbetsplats.
Eftersom jag inte är i den fasen att jag vill berätta för min arbetsgivare så känns det svårt att gå flera gånger i veckan t r-centrum för att ta medicinen.

Ha det gott?

Ciss

Förstår !
Hur har du det nu? Hur ofta dricker du? Det finns ju alltid en väg ut oavsett situationen .
Kram

10 dagar är svinbra! Inom några få dagar har alla spår av alkohol försvunnit ur din kropp. Fortsätt ta en dag i taget så har du snart samlat på dig veckor och månader.

Kram ?

Rosa-Lie

Jag är ny här sedan tre dagar, så du ligger före. Jag har i stort sett druckit varje dag i ca 7 år , för att få bort ångest, oro och stress, efter familjetragedier som förändrat mitt liv ofrivilligt. Men de negativa känslorna har bara blivit värre på lång sikt. Innan jag blir riktigt sjuk måste jag stoppa mitt drickande. Förra veckan sjukskrev jag mig, trappade ner drickandet och nu har jag inte tagit något på tre dagar, mitt mål är att följa rekommendationerna här - 90 dagar. Kanske jag så småningom skriver en egen tråd, nu blir jag stärkt av att läsa era. Hoppas du fortsätter att skriva i din. Tack för att du delar med dig.

Ciss

Värmer i hjärtat att läsa era rader ni skriver till mig❤️
Jag har nu varit helnykter 2 veckor! Jag mår bättre än någonsin .
Tack till er som stöttar . Till er jag kan stötta !
Livet har fått en annan känsla till saker . Positivt .
Guld ❤️

Vad härligt att läsa att du mår så bra! ? Grattis till 2 veckor, då är det värsta avklarat.
Och det bästa är att du kommer må ännu bättre längre fram.
Jag har nog skrivit "Jag mår bättre än någonsin" minst 20 gånger under min resa, och
nu vid snart 10 månaders nykterhet så gäller det fortfarande.

Bra kämpat! Kram

Starkt jobbat och du har mycket fint att se fram emot, håll i en dag i taget. Läs och skriv och låt dig genomforsas av tanken, den svindlande, att ett riktigt bra liv har börjat! Kram ?