Varma grattis till 9 månader.
Så bra gjort av sig.Du verkar gilla ditt nya liv så härligt att läsa.Du är en fin i inspiration här med både erfarenhet och råd ibland.Det känns tryggt.
Ha en fin dag ?
Kram Pilla

Tack! Och grattis till dig med? Visst flyter det på och vi mår så bra. Så himla gött?
Ha en fin lördag och stor kram?

Ja, till dina nu dryga nio månader. Dryga i rätt bemärkelse... Tack för tänkvärda kommentarer och jag uppskattar särskilt din vidsynthet. Du är bra. ?

Kram

Vaknar vacker 9 månader och 3 veckor idag! Underbart, faktiskt är det verkligen det?

Dricker kaffe, kollar in tv4. Så kommer det, om rödvin och druvan Pinot Noir.
Jepp jag saknar vin, första glasen. Vore korkat att förneka det. Känslan runt.
Men nej. Finns inte på kartan att jag skall dricka, kan inte och vill inte.

Jag tänker på alkoholträsket? Huvva.

Alltså, känner jag skapat nya vanor som sitter så bra nu.
Krokodilen skall fortsätta dränkas, inte i alkohol utan i allt det goda som kommit av att jag vaknar utan att vara bakis varje morgon?

Har en massa att göra idag. Haft en rätt hektisk vecka, men skön med bra flyt. Viktminskningen går bra, inte många kilon kvar men tar det sakta. Läst på en massa, så intressant! Dubbelt stark som en??

Ha en toppenlördag o kram?⚘?⚘?⚘?⚘

Känner igen mig i dina tankar. Att vakna vacker, eller i alla fall normal!? Orka göra saker, vilja göra saker, vara normal i sinnet, kroppen och själen.
Men även suget, på vin, whisky, att bli lite full. Men jag ska inte heller dricka. Tänker förbli nykter. Omgivningen dricker på, jag ser fördärvet. Det där träsket du illustrerar med ?! Huuuu! Så talande! Just så! Träsket, man fastnar där, med krokodiler under ytan, som drar ned en, djupare för varje fylla. Blä. Tack för att du påminde mig så tydligt om hur det var. Just när jag var liite avundsjuk på vänners festande.
Ha en härlig dag!
??‍♀️?

Hoppas allt är under kontroll.? Härligt att det går bra med viktminskningen! Det var ju du som inspirerade mig så jag fick tummen ur och tog tag i min vikt. Har gått över förväntan faktisk, 5,5 kg ner nu.Är egentligen nöjd nu, men det är så kul så jag kör nog vidare lite till. ?

Kram

Åh så glad jag blir när du tittat förbi i min tråd?
Härligt att va i en positiv anda som du är i nu.
Jag är inte inne så mycket nu för tiden på forumet.Men är absolut inte redo för att släppa taget om det.
Jag behöver få härlig på hälsning i min tråd och även skriva själv ibland.
Ha en vilosam Lördag Vakna Vacker!????
Kram Pilla

Nä dricker gör vi inte.
Men att minnas den jag var är viktigt för mig, för att jag skall kunna fortsätta vara den jag är nu. Nykter?

Och nä, inte hänger vi här så mycket. Går mest in och kollar er godingar? och peppar lite på nykomlingar.

Ha en härlig söndag!???

Blir så peppad av dig. ? Utan krusiduller beskriver du det nyktra livet. Alla fördelar, men också hur du hanterar sug. Grattis, kanonbra jobbat.

Tack för all stöttning.

Kram

Tack och vad roligt att jag bidrar till pepp, så glad för det?
Vi behöver hålla i och hålla ut oavsett hur många dagar vi varit nyktra. Alla tankar måste få passera i skallen och ofta bearbetas för de kommer av en anledning tror jag.
Tack själv? och ha en fin dag, kram?

20-27 december förra året drack jag alkohol varje dag. Mellan 5 och 10 enheter varje dag. Den 28 drack jag inte. Ville inte ha något. En paus. Den 29 drack jag en flaska vin. Var inte ens sugen när jag började dricka... Den 30 tog jag beslutet att sluta. Stark som en björn?

Tänka sig imorgon är det 11 månader. Tiden går fort när man har roligt?

Är glad, lite stolt och mår bra. Wow! Denna nykterhet är jag rädd om, så oändligt tacksam. Piggare, gladare och snyggare. Jepp.

Skriver inte mycket om min älskade familj som verkligen gör allt för mig. Och nu när jag är fri kan jag göra allt för dem också. Så glad för det.

Önskar en härlig helg o kram???⚘?

Stort grattis till 11 nyktra månader! Tänk, snart ett år som känns som en hel livstid nästan. Åtminstone ett helt nytt liv, ett mycket bättre liv på alla sätt. Du tillhör mina ledstjärnor här på forumet och jag blir lika glad varje gång du skriver en hälsning ❤️

Kram ?

Yes, du tillhör också en av mina ledstjärnor. Det var du som lärde mig att vara positiv.? Grattis till 11 månader någon dag i förväg! Jag är nämligen helt säker på att du inte får för dig att blanda i sprit i julmusten i kväll.?

Kram

11 månader är en lång tid! Jag misstänker att det börjar kännas mer och mer självklart att inte dricka någon alkohol. Kul att du är här fortfarande och skriver ändå. Det är väl egentligen precis det man behöver här om man kommer hit och är på väg att börja sin egen resa med avhållsamhet från alkohol eller redan har börjat eller är i tankarna. Då hjälper det så enormt att höra från andra som varit i den sits man själv är i tidigare.

Det blir så lätt att man känner sig ensam i det, även om man vet att man såklart inte är det.

Vi är ju ett gäng här som är jämsides i detta. Tiden är en större faktor i det hela än vad jag trodde. Det blir verkligen så mycket stabilare vartefter tiden går!
Men i denna branch får man inte vara kaxig. Nykterheten är en färskvara och nog behöver jag påfyllning av sunda tankar och verkligen känna tacksamheten i hjärtat för det är så enormt viktigt att fortsätta vara nykter... vi vet ju att många varit nyktra länge och sedan druckit igen.

Charlie dig följde jag ju innan jag skapade mitt konto och Andrahalvlek o Torn, vi ligger ju rätt lika i tid?

Näpp det blir ingen sprit i musten. Ja Torn. Så man höll på.
Kram till er???