Är glad att jag klarat av ytterligare en helg utan alkohol men kändes plötsligt lite jobbigt idag. En tomhet och en saknad av vinets effekt. Började tänka som jag sett att flera av er andra gör att mitt beroende inte är så farligt ändå. Jämförelsevis... Men hade jag inte problem skulle jag ju inte ens skriva här.
Är så jobbigt när man är övertrött men ändå går det inte att slappna av mentalt.
Tänkte avboka träningen pga trötthet men nånting i mig sa att det är så viktigt att jag inte gör det just nu. Åkte iväg Iaf och nu känns det bättre.
Skönt att det är vardag igen nu för då kommer det gå lättare igen.

Jag såg en video av en kille som jobbar med träning. Han sa att alla pratar om att det är svårt att hitta motivationen till att träna. Men det viktiga är disciplinen. Så om man saknar motivation ska man jobba på sin disciplin. Det gjorde du idag tycker jag!

Det är skrämmande hur snabbt det går att trilla dit igen. Blir rädd på riktigt.
Drack en mindre flaska vin i tisdags då jag fick lite panik stt jag inte kunde speeda ner. Det hjälpte inte och vill verkligen att jag ska inse det själv. Mina sömnsvårigheter är den största risken just nu och det gör att jag inte orkar hålla ut.
Men tänker inte slå på mig själv. Det går ändå framåt och jag fortsatte inte dricka igår som jag normalt skulle gjort:
Kommer även vara nykter idag.

Jag har liknande sömnproblem. Somnar bra, men vaknar och har svårt att somna om. Har fått Propavan utskrivet. Inget du somnar av, men skall hjälpa för att få en mer ostörd sömn. Funkar rätt bra, men man kan bli lite seg dagen efter. Är inte beroendeframkallande. Kanske något att prova?