Klart du skall vara stolt. Bra perspektiv att tänka som du gör nu också. Men man behöver vara på sin vakt förstås.
Hoppas det går bra med knäet nu då. Ta det varligt? Kram

Ja jag tar det lugnt. Kör intervallpass på crosstrainern samt squads och utfallssteg för att bugga upp löparmusklerna. Ska kapa 10kg till jul.

Nu ska jag bara försöka omskola mig från mitt nuvarande jobb som lärare. Det tar knäcken på mig. De flesta eleverna är roliga och bra men jag orkar inte ta konflikter varje dag om självklara saker. Idag ifrågasatte en elev att jag ringde hem för hen skolkat för jag var ju inte hens klassföreståndare. Igår vart jag kallad för dum i huvudet för att jag ställde krav. Förra veckan skulle jag dra åt helvete för jag vägrade låna ut material och dator för hen inte haft saker med sig på fem veckor. Så nu får det vara nog. Jag tycker undervisning är kul men dagens brist på respekt och uppfostran är sjukt svår att handskas med. Imorgon är det fredag ska bli skönt. Se om jag åker till jobbet imorgon.

Att få sådana kommentarer av eleverna..Förstår att man inte tycker det är inspirerande att jobba då..Det finns ingen möjlighet att ha vuxna eller i alla fall äldre elever? Det finns väl mycket andra jobb som lärare kan få? Eller som du själv är inne på något nytt? Jag har provat på lite olika jobb nu dom senaste åren, och det har varit kul..Att leta utbildningar och jobb är intressant och leder en ofta på nya spår. Lycka till..??????

Ma-lie

Kram aeromagnus!

Du skriver skrämmande likt vad jag hade kunnat skriva i våras. Nu är jag hemma och ledig, pustar ut efter ett par år som lärare i grundskola. Jag studerar till att bli lärare för unga vuxna istället. Vad hade du tänkt utbilda dig till? Vi är nog inte de enda som anser att vissa av barnen har brist på respekt och ouppfostran. De varna till och med mig att inte bli lärare, lärarna på skolan sa att jag måste tänka om, de hade gjort det om de kunnat, men nu är det för sent på grund av ålder. Då trodde jag dem inte, men börjar förstå nu!

Trevlig helg nu och se till att få den vila du behöver.

Ja dessa ungdomar skall styra Sverige framåt. Om 15 år har vi inget socialt skyddsnät för vi är färre som betalar skatt, arbetar och fler nyttjar vår välfärd samtidigt som vi har en ökad åldrande befolkning. Men men mitt knä är bättre. Kunde löpa 2km igår 2/10 lite ont har jag idag. Nu städar vi sedan blir det GP speedway på TV och lite gott att äta och dricka. (Pepsi-max)

Problemen avlöser varandra lite här tyvärr. Frugan har fått högt blodtryck och diabetes och vi är totalt nedstressade av våra jobb. Hade varit skönt att fly in i dimman men det är ju ingen lösning så vi kämpar på. 4 månader nykter nu. Mitt knä är bättre och jag har börjat löpträna. Biljäveln gick igenom besiktningen med blankt papper. Så lite ljus i tunneln. Mitt vikt fortsätter nedåt -9kg sedan juni. Bara 7kg från mitt första mål och det är 100kg.

Grattis till 4 nyktra månader och minus 9 kg, wow! Bättre i knät och bilen igenom besiktningen. Visst är det ljus i tunneln! Livet blir inte plättlätt för att man blir nykter, men man får bättre förutsättningar att reda ut problemen. Tråkigt med din fru, hon kanske ska löpträna också? Bra mot högt blodtryck i alla fall. Och med diabetes blir ju er kosthållning ännu viktigare.

Kram ?

Nu har frugan testats positivt för covid19 så jag har testat mig idag. Har ingen feber bara lite lätt rinnande näsa. Frugan kan ju jobba hemifrån. Jag får vara hemma för att eventuellt inte sprida smittan vidare. Så jävligt vi har ju varit så försiktiga.

Ja konstaterat att jag och sonen också är smittade. Sonen inte ens förkyld ingenting. Jag saknar lukt och smaksinne. Otäckt. Vi lever i allafall än ??

Ja nu är vi friska från covid-19 hela familjen. Vi fick nog en lindrig variant. Nästa vecka är det 5 månader av prövningar men i nyktert tillstånd. Känns skönt att kunna leva utan alkoholen.

friska igen från Covid.
Har du fått tillbaka smak- och luktsinnet?

Bra och positivt att du fortsätter leva nyktert efter dikeskörningen för 5 månader sedan aeromagnus!

/Pi31415

Smak och lukt är på g tillbaka. kan känna lätt lukt av kanel men också deo, söta dofter som vanilj. Smaken kommer mer och mer

Drygt 5 månader nykter nu. Nu är det betygstider för mig massor av jobb och massor av F. Vad ni än gör om ni ens funderar på den dumma tanken att bli lärare, välj ett annat yrke.