Måste bara kommentera ditt inlägg #15, som jag inte tyckte var svamligt alls utan väldigt ärligt. Den där känslan av otillräcklighet... inte fint nog hemma, inte tillräckligt spännande mamma... När jag drack försvann såna känslor givetvis för stunden men de var mycket starkare i de perioderna också. Man har så höga ambitioner. Tänk om man bara kunde vila i att man är bra nog. För det är du ju. Det är jag rätt säker på. Nu har du dessutom slutat dricka så då är du ännu lite bättre.
Jag vet att det är lättare sagt än gjort, men jag tror att alla, alla skulle må bättre av om vi såg våra tillgångar istället för det vi inte hunnit, inte lyckats med eller inte lever upp till. Vi gör ju mycket rätt och bra också och det bästa vi ändå kan lära våra barn är ändå att de duger precis som de är. Det räcker ju rätt långt.

Anonym26613

Igenkänning ??
Jag drack också när jag var hungrig. Inte "bara" för att jag hade lågt blodsocker men för att då slapp jag att laga mat.
Har länge tänkt att det är ingen idé att invesrera i bra kött och råvaror om jag inte dricker Amarone till det. Nästa helg tänker jag att göra trerätters med A-fritt. Men det är långt dit ??

Ha en underbar dag! ??❤