Ni ger mig dagens första leende.
En mjuk och varm glädje. Ni mår bra och vi reser tillsammans.

2021-gänget <3
Kram!

Citrus

Över två veckor nu och det känns så bra ☺️

Nu är det helg och den har jag bävat lite för. Mycket lättare på kvällarna när jag jobbar. Men jag handlade inget igår och idag har jag planerat att göra saker så det finns ingen tid att åka till något SB innan de stänger. Inte för att jag är så sugen, utan mer för att jag är lite rädd att jag ska få nåt infall - typ: ”nu har du varit så duktig, så du kan unna dig...” eller ”det här var ju lätt, du har nog inga alkoholproblem, så lite vin på helgen klarar du!”

Nej! Jag vill inte. Inte just nu iaf. Det är skönt att vara nykter. Mycket skönare än jag trodde. Mindes det inte så. Men har iofs inte haft så här många nyktra dagar på flera år. Har lurat mig själv att jag behöver A, men det gör jag inte.

Med det önskar jag er alla en härlig lördag! ???

Till över två veckor ? känner igen mig i hur man lurar sig själv. Jag kör dag 3 nu och känner mig beslutsam. Var så skönt o somna nykter o vakna nykter, ha en fin lördag!

Citrus

Låter toppen, kämpa på - dagarna går snabbare och snabbare tycker jag. Första veckan var tuff, men sen började jag se och känna fler och fler fördelar ??

Vad skönt att se och känna fler och fler fördelar, håll i det!

Önskar dig en härlig nykter söndag!

Citrus

Älskar måndagar! Nej, det är inget skämt - jag älskar mitt jobb och tycker det är superkul att vara där - och ännu mer nu när jag är nykter för det är lättare på vardagar, tänker mindre på A när jag jobbar o på vardagskvällar. Så himla roligt och skönt komma till jobbet utan minsta bakiskänsla eller oro: ”kan jag eg köra idag?” ”Luktar det?” ”Var ska jag handla på vägen hem?”

Igår lagade jag middag och tyckte det var kul - utan kockvin! Bara det ? Har städat också (mindre kul, men det går ju att göra nykter ?)

Fortfarande är dock bästa känslan när barnen öppnar kylen och inget vin står där ?

Ha en fin måndagskväll alla! ??

Anonym26613

Så underbart. "Barnen öppnar kylen" ❤?
Jag fick i början frågan "mamma dricker du vatten ??" från en 9 åring ??
Härlig känsla att familjen redan vant sig vid att mamma dricker vatten.
Grattis till 17 dagar ?????

härligt ? jag gillar oxå mitt jobb! Låter som en fin måndag ❤️ Tycker oxå det e en grej att jobba med för mig ivf, vardagen, att den är rörig o stressig men oxå underbar utan att dricka. Ha en fin kväll!

Citrus

Det står en alkoholfri öl i kylen kom jag på... köpte den i fredags men har inte varit sugen. Ska hälla ut den så inte barnen tror det är vanlig öl.

Så många tankar de måste haft senaste åren! Ska försöka inte fastna i skuld och skam dock, jag gör ju rätt nu ?

Ja, du gör helt rätt nu.
Vilken energi och glädje i ditt inlägg!
Jag låter mig smittas :-)

Citrus

Tack för pepp och positiva kommentarer Kaffetanten, Jullan och Soffi ?

Varit såååå trött ikväll! Sovit ett par timmar på soffan, helt nykter, men ungefär så som det kunde bli när jag drack.... tycker inte om det. Vaknade nyss och känslan i kroppen är precis som om jag druckit. Blä. Hoppas jag är piggare imorgon ☺️

Blir så glad och peppad av att du mår bra. Vi verkar ha liknande upplevelser av att avstå A. Just nu funderar jag på vad som kommer skulle kunna få mig att dricka igen. Har en obehaglig känsla av att om det händer skulle det inte vara ett beslut utan en impuls.

Citrus

Vet ni, idag är det exakt tre veckor sen jag senast var på SB. Dagen innan nyår, handlade två flaskor bubbel. Drack en samma kväll, sen en halv på nyår och det sista på nyårsdagen. Sen inget! Känns så skönt att se tiden gå, och det känns mer och mer overkligt och knasigt att jag druckit vin varje dag! Hur tänkte jag liksom?

Ha en fin onsdag allihop! Jag njuter av ytterligare en nykter dag ??

Anonym26613

Ja, om vi väntar ett halvår till så kanske har personalen glömt våra ansikten ????

Fast vi ska ju inte dit ändå ??

Ja, låt oss bli först saknade och sedan bortglömda på SB!

Jag har grannar som jobbar där .... och jag bor på landet ....
Kanske ska jag bjuda in dem på kaffe så att de inte tror jag dött.
:-D