Suzzie

Idag är det 20 dagar utan alkohol, och jag har haft en bra kontakt med en kurator nu. Det blir en ny träff på tisdag igen. Idag har det varit en lite ledsen/sorgens dag, det är 7 månader sedan min man dog och jag hittade honom när jag kom hem! Saknaden, sorgen och tomheten är stor ! ???

Anonym26613

Kan inte ens föreställa mig smärtan. Så bra att du fått en kontakt med kurator. Det är nog viktigt att du inte blir ensam med sorgen.
Ha en så bra kväll som möjligt ❤?❤?❤

Suzzie

23 dagar idag utan alkohol Skriver inte så mycke just nu. Har varit lite deppig några dagar och i morgon ska jag träffa en kurator. Det känns bra.

Suzzie

24 dagar i dag och det går bra, va till kurator idag och hade ett bra samtal med hen, har nya tider på fredag och torsdag nästa vecka. Jag känner mig stark utan alkohol och det är jag stolt över ! Sov gott alla !

Du är stark som rider ut stormen och tar hjälp av kuratorn. Alkohol hade bara gjort dig ännu deppigare. Olika känslor kommer och går även i ett nyktert liv.

Ta hand om dig så kommer snart en dag där allt känns mycket ljusare.
N.

Suzzie

27 dagar idag och jag mår bara bra och fint ! Inget sug alls efter alkohol. Nu är det fredag kväll och ska snart gå över till mitt yngsta barn, vi ska spela lite sällskapsspel. Va rädd om er och om varandra. Kram till er alla !

Suzzie

Måndag morgon, jag har inte varit här inne på hela helgen. Jag har haft fullt upp med att hjälpa två av mina
Söner och jag har varit nykter ! Är inne på 30:de dagen idag utan alkohol.