Kikar in hos dig och undrar hur du mår? Hälsan tiger still hoppas jag! Fast på det här forumet kan det lika gärna betyda att man har börjat dricka osunt igen ? Men det är bara att komma igen i så fall. Aldrig ge upp!

Kram ?

Hej. Finns det någon här som har självmedicinerat med alkohol?
Jag dricker inte ofta men när jag gör det är det för att jag är på bristningsgränsen. Har jobbat extremt mkt senaste tiden, dåligt med sömn o sjuka barn till o från.
Slarvat med min ångest medicin o
Nu åkte jag på covid så jag blev tvungen att vara hemma. Då kom allt ikapp mig o jag tänkte jag kan ta något att dricka. Jag ska ändå inte jobba o det är helg. Men det blev för mycket o jag ringde mina arbetskamrater o jag skäms så för jag minns inte vad jag sagt och gjort. Jag vet att det slog över och att jag blev väldigt ledsen där nån gång.
Finns de någon här som känner igen sig?

Li-Lo

Hej Fiiia

Varmt välkommen till oss på Alkoholhjälpen. Det är några dagar sedan du skrev här. Så fint och handlingskraftigt av dig att söka andra med liknande erfarenheter nu när du känner viss oro för hur det blev. Hoppas att känslan lagt sig. Det kan vara så att ditt inlägg virvlade bort i mängden då du skrev i en tråd som inte är så aktiv. Om du vill får du gärna skapa en egen tråd. Vad säger du om det? Det går utmärkt att kopiera det här eller så kan du berätta hur du mår idag.

Du är inte ensam!

Varma hälsningar
Li-Lo
Alkoholhjälpen