Säger samma
Säger samma, tvivla inte på dig själv. Om det hade varit normalt hade han druckit på kvällen med dig. Han är ju medveten om att han är beroende, annars skulle han inte smyga och gömma. Och hur mycket eller lite han dricker så är det ju inte ok för dig. Om det inte hade varit ett beroende så hade han lyssnat på dig och dragit ner på drickat eller slutat helt. Men nu är han beroende och kan inte sluta tvärt, förrän han får negativa konsekvenser av sitt drickande.
Jag kommer så väl ihåg en gång med min man, numera ex. Vi skulle på lördagsmorgonen åka till en närliggande stad och lyssna på ett band. Han ville inte köra, för han hade druckit på kvällen. Jag tänkte inte mer på det utan körde. När vi kom fram så betedde han sig så konstigt. Han ställde sig längs framför folk som stod och tittade och lyssnade på bandet, och tog en massa kort. Han var ganska blyg i vanliga fall, och skulle i normala fall inte gjort så. Då kom jag på, han hade druckit på natten, och var fortfarande full.
Så mycket konstigt som händer.

Ensamåledsen

Tack alla för er stöttning! Står kvar vid min plan att lägga korten på bordet imorgon och berätta för min mamma och barnen och därefter lämna... För att stärka mig i mitt beslut så har jag läst alla anteckningar från förra sommaren... ingen rolig läsning...
Angående att vara full nästa dag. Jag märker inte på min man att han är full på morgonen, men han kan vara väldigt trött och seg. Om han nu druckit en kvarting på natten vid kl 01, och sen tar bilen kl 8 eller 10 på morgonen. Kan han åka fast då? Inatt drack han ju en kvarting mellan 01-02. Körde bil kl 10.00. Finns det alkohol kvar i blodet då??? Aldrig ens tänkt på det...

Jo så är det, han är med största sannolikhet påverkad på morgonen dvs han har promille i blodet. Om polisen gör en nykterhetskontroll så blir påföljden att körkortet dras in på en viss tid samt böter och i vissa fall kan man även dömas till fängelse.