Ilska är bra. Det ger energi till att orka! Så vi snälla omtänksamma som bara vill gott har mycket att hämta från ilskan. När det går för långt och vår A trampar för långt över gränsen. Så ta tillvara de stunder av ilska som kommer, vi är värda så mycket mer än att bli trampade på. Hälsningar från en som också fick nog till slut.

Tänker på dig Azalea, du går före mig och jag hoppas du är ok nu också när dagarna går och beslut på beslut fattas och genomförs. Jag ska ta första steget mot bodelning nu med en karl som inte tar sitt ansvar för 5öre. Men det gör ju vi, hela tiden och det tror jag läker oss snabbare. Kram på dig ❤

Du är så fin Backen123❤
Usch ja, vad vi har att göra som måste vara de som driver på för att något ska hända.
Allt är inskickat och jag går i väntans tider på nästa steg. Såg att advokaten efterlyst värde på ett fordon ftån mannen i torsdags men det kommer han säkert inte att svara på. Bolaget öppnar ju imorgon igen och med det ny påfyllning.
Så tröttande att vi inte kan lösa detta tillsammans under ordnade former.
Blir arg när jag tänker på alla skilsmässor runt om i landet, det är ju inget unikt. Men att bidra med en som ligger däckad de flesta dagarna i veckan är inte en lätt sak.
Jag fattar inte ens hur det ska finnas en möjlighet att dela upp bohaget.
Eller vad som händer sen.......Han rör ju inte ett finger för att hitta ett annat boende utan ligger på rygg i soffan onykter dygnet runt.
Hur tusan ska det gå??

Men du och jag vi kommer att ordna det med tiden 👌Vi tar en dag i taget och tittar mot horisonten.
Bamsekram och må väl min vän🧡🧡Azalea

Styrkekramar till dig Azalea, du kämpar på och inspirerar.
Styrkekramar till dig med Backen123 som går framåt och är så fint stöd till alla på forumet.
Blir så upplyft när jag läser era stöttande inlägg till varandra. Det är sannerligen ingen lätt resa.

Då var man ett Ärkesvin
Igår ringde han och behövde lite hjälp med en sak. Jag kör ut o fixar så mycket jag kunde och det var lugnt.
På eftermiddagen haglade samtalen och jag var det ena värre än det andra bl .a ett Ärkesvin och bodelning skulle stoppas bland allt möjligt han vräkte ur sig. Jag på på efter sagt att ska han prata då så vill jag inte lyssna.
På natten skrevs långa sms om vilka avskyvärd människa jag är.
Alltså jag vet att man inte ska ta åt sig men det är banne mej svårt. Tappar ju sugen på allt och blir energilös.
Samtidigt tycker jag att allt är enormt sorgligt. Han har varit hemma i en månad och dricker varje dag, cirka en 70 cl . Det är så deprimerande att se o h jag försöker hålla avstånd men är samtidigt orolig över att han ligger död. Jag dras på så många håll just nu att det driver mig till vansinne.
Never ending story of my life, och är förbannat trött på det idag.

Nä, ska dra av min stretchiga offerkofta med en gång. Dras så lätt ner och det gör mig sur på mig själv.
Ikväll ska jag ha mysigt med ett gäng väninnor och imon tar jag på mig hjälmen med horn på.
Ha det fint ni underbara systrar🧡🧡
Azalea

Hej!

Kom bara och tänka på dig idag Azalea. Tyckte dit förslag med att ha en bestämd dag med offer kofta på sig lät som en ypperlig idé. Kram på dig och hoppas helgen blir bra! 🌺❤️

Du är ett gull🧡🧡
Japp, max en dag sen jäkla ska den av igen.
Idag tänker jag inte dra på den utan surfa på lite ilska istället.
Ska banne mej inte få helgen förstörd helt o hållet fast jag vet att jag kommer att grunna en massa dygnet runt.

Ta hand om dig i helgen 🧡🧡

@Azalea Hjärta dig!

Surfa fritt på ilskan, den kan vara befriande <3
Glöm inte att de snackar bara skit på fyllan och att du är bäst!

Var rädd om dig, det är du värd!

Alltså nej egentligen.
Men jag vill ändå försöka ha en God ton med honom.
Nu ör han i en aggressiv fas ich då backar jag och kommer inte att orata med honom eller svara på hsns sjuka och hotfulla sms.
Vill ju inte att det blir bråk och skrik utan önskar bara att han är lugn så bodelningen kan göras.
Fast.......Det funkar ju inte ändå.

Ibland har jag riktig panik över hur det ska gå med den. Känns som om det inte finns ett slut.
Faktum är så här:
Den han kom hem från LVM 25 februari har han druckit c:a 70 cl sprit varje dag. Han ligger i soffan dygnet runt, sover, dricker och inget annat.
När spriten är slut tar han bilen till bolaget och handlar för 4 nya dagar.
Vårt hus är jättefint och jag saknar det oerhört men nu luktar det apa där inne och han har inte städat eller hållt nån ordning varken inne eller ute.
Han vägrar bodela och det slutar nog med att jag får ta dit advokater som delar upp hela alltet.
Sen vet i tusan hur jag ska gå ut honom ur huset.
Sälja??, går ju inte ens ta dit en mäklare nu.
Förlåt mig😥men jag är så himla less på allt.

Ska ta en dag i taget och idag struntar jag i honom!!!

Kram Kram 🧡Azalea

Fina du, vilket helvete du går igenom. Om jag vore du hade jag orosanmält igen och sen bara gett fanken i karln. Du har gjort ditt och nu är det bodelning och tvångsförsäljning som är viktigast. Nuförtiden har många mäklare avtal med stylistfirmor som för en rimlig peng ställer i ordning och gör fint inför försäljning. Allt går att lösa, och ber man om hjälp så brukar man få det. All styrka till dig denna vackra vårdag. ❤

Hej Azalea!
Läste dina senaste inlägg i din tråd. Såg att du skrev i ett av inläggen att du gärna vill köpa huset och att det är ditt barndomshem. Hur skulle han ställa sig till att ni byter bostad, du bor i huset och han i lägenheten. Han kanske "lockas" över mållinjen av att bli utköpt? Han verkar ju inte ha någon förmåga att ta tag i saker just nu men om han får bostad och pengar "serverade"? Du kanske redan har försökt den varianten!? Jobbigt för dig att leva med denna ovisshet. Konstigt att man inte är mer skyddad av lagar, paragrafer och samhälle. Många kramar och styrka till dig💕♥️

@Azalea ja, det måste verkligen vara ett helvete.
Finns det ingenting annat som kan göras vid bodelning? Han är ju inte förmögen att göra något på 70 cl sprit varje dag?
Jag kommer vara rak nu och det är jag av omtanke för dig men jag tycker verkligen inte du ska behöva traska runt i det där. Hjälpa honom eller stötta när han behöver hjälp.
Känner verkligen med dig och jag har börjat känna med den kvinnan jag var när jag gav honom allt och inte fick annat än skit tillbaka.
Var rädd om dig, dina känslor och din energi. Kram fina forumvän

Var trött i helgen och tappade all energi. Det är jobbigt att få den känslan när jag egentligen bara vill köra på och försöka starta om och få sen för.....ade bodelningen gjord.

Idag har jag ändå fräschat upp mig och eldat igång mig lite så känner att nu kan jag komma igång igen.

Blev så himla förbannad och det är bästa bränslet för mig. Sluta tänka och tycka synd om, för det funkar verkligen inte i längden.

Kram Azalea🧡🧡🧡

Bra. Ur ilskan kommer mycket handlingskraft och du behöver verkligen det. Ingen lätt situation med så pass bedrövligt tillstånd maken befinner sig i. Kom ihåg att det är en sjukdom och att du har gjort allt du kan. Nu behöver du ta hand om dig själv annars går du också under. Det låter som om du är på rätt väg och här kommer kramar för de stunderna det är mer jobbigt. 🤗