Vill inte - kan inte

Mitti80

@Fenix vilken resa du gjort fram tills idag. Har läst större delen av din tråd och det har tagit ett tag :) Mycket kloka tankar och kommentarer som du samlat på dig i din tråd.

All styrka till dig! 💪

Tack alla för era kommentarer!!
Andra halvlek, Fina Lisa och Mitti80. Nykter påsk med barnbarn på besök. Riktigt bra känsla och hopp. Ha en fortsatt bra helg!

Glömde en uppdatering, i morgon är det en månad sedan någon alkohol letade sig ned i min strupe! Otroligt faktiskt, för drygt en månad sedan trodde jag många gånger att jag aldrig kommer att kunna sluta, att jag kommer att bli sjuk och dö för tidigt på grund av missbruket.

Anonym26613

Grattis till en nykter månad 🥳🥳🥳
Tror inte vi träffats, ny på den här sidan. Eller? 🤔 Har inte hunnit läsa så mycket än, men lite i taget ska försöka lära mig mer om er!
Lycka till med nykterhet 💚🌸💚🌸💚

Kul att se dig Charlie och tack alla för fina kommentarer. I dag skiner solen och det finns hopp om vår känner jag. Tänker en del på alkohol, men någon längtan till att dricka finns inte. Fick kontakt med en person som jag gick en behandling med i London för ett par år sedan. Vi fick fin kontakt och har mejlat. Hon bor i England och blev väldigt glad att jag mejlade, men tyvärr har hon ramlat tillbaks. Dricker whisky på kvällen och gråter över att hon inte kan låta bli. Vilken djävla drog. Försöker peppa henne, får se hur det går.

@Fenix ja vilken jävla drog alkoholen är. Jag upphör inte att förvånas över den aningslöshet jag levt större delen av mitt liv i. TROTS alkoholism på nära håll i släkten har jag inte riktigt tagit till mig eller tagit in hur fruktansvärt förrädisk den är i alla fall.

Hoppas innerligt att det går bra för dig Fenix och kanske kan det fina vädret underlätta alkoholfrihet? Jag tycker ofta att många saker blir lättare, bara jag kan befinna mig utomhus. Det är något med att himlen känns oändlig och inte ligger som ett lock över huvudet som ett tak inomhus gör.

Kram!

Kram Charlie, nu ska jag ta cykeln och ta en sväng. I morgon ska det visst bli kallt och busväder, så det gäller att passa på. Fint väder kan vara både vara bra och dåligt för tankar på alkohol. Men i huvudsak förstås bra!

Kram Charlie, nu ska jag ta cykeln och ta en sväng. I morgon ska det visst bli kallt och busväder, så det gäller att passa på. Fint väder kan vara både vara bra och dåligt för tankar på alkohol. Men i huvudsak förstås bra!

Hej Charlie och alla andra. Oj, det är snart två år sedan jag skrev i min tråd. Det har varit svajigt. Idag är nykter dag 2, och ska jag få ett värdigt slut på livet är det Inget mer första glas som gäller. Ett enda glas och det tar mig minst ett halvår att ta mig upp på banan igen. Idag är jag bara glad att jag äntligen klamrade mig upp .Två barnbarn har det hunnit bli, och jag vill verkligen följa dem ett tag. Blir inget av med detta om jag fortsätter det meningslösa drickandet varje kväll och varje tröstlös bakfylla varje morgon. Ikväll lägger jag mig nykter och ser redan fram emot att vakna nykter i morgon. Blir så glad att se många av mina bekanta från tidigare vara kvar här på forumet. Kram alla!

Välkommen tillbaka Fenix ! Det är ofrånkomligt att jag funderar över hur det går för folk som fösvinner från forumet och då speciellt såna jag träffat irl. Så därför blir det extra glädjehopp (nåja :D ) när du hör av dig ! Vi är ju båda i övre medelåldern så han med lien står ju beredd så allt kan ju hända.
Håll i nu så du får en underbar, nykter, ålderdom !
Kram !