2021 nykter

@Andrahalvlek @Soffi tack snälla 💕 Känns helt enkelt så rätt! Ska bli intressant att se hur det känns månad 5-7. Pigg och fräsch efter långhelg, kommer vara många slitna på jobbet idag. Så skönt att inte vara en av dom! Heja oss!

Det är verkligt fantastiskt med dina 100 dagar +. Du är en sann inspiration!! Nöjd med mina 10+ Men hade inte klarat det utan detta forum - vilken källa till inspiration och motivation!!!

🥰

2021 nykter

Tack snälla för era grattis! Idag 111 dagar 🎉 Otroligt vad snabbt tiden går och är så lycklig för mitt smarta beslut. Ångrar inte en endaste dag!

@Nykter2021 hoppade till av ditt nick och trodde först att jag hade skrivit själv 😂 Grattis till ett bra beslut.

Ha en fin onsdag alla som kämpar 💕

2021 nykter

Drömde en mardröm inatt att jag var stupfull och gjorde en massa dumt. Vaknade helt svettig och insåg att det bara var en dröm 😅 Fortfarande helt vit och har inget sug alls faktiskt, så skönt. Känner mig lugn i sinne och kropp! Dock lite uttråkad men inser att det definitivt inte blir roligare om min dröm inatt var sann. Dag 142 idag 🎉 Välkomna alla nya och kram till alla som kämpar 💕

De där drömmarna är ett hälsotecken. Det är friskt och bra att din hjärna kan drömma, det kunde den inte när du sövde ner den med alkohol. Alkohol fungerar faktiskt som en slags lättare narkos, och det skadar hjärnan om den inte får processa intryck nattetid. Den behöver sortera, rensa, arkivera och slänga. Mardrömmar är just mardrömmar eftersom de sätter strålkastaren på saker som skrämmer oss. Drömmandet lugnar ner sig med tiden, minns inte när jag mindes en dröm senast. Jag drömmer fortfarande, men jag väcks inte längre så ofta i drömmen och minns den därför inte.

Kram 🐘

2021 nykter

Fyller på med nyktra dagar och mår toppen! Fattar bara inte varför det har tagit mig så lång tid att inse men men bättre sent än aldrig. Idag ska jag på fest och reflekterar inte ens över alkohol, jag ska definitivt inte ha något. Skönt att det känns så självklart! Jag gör det för min skull och för att jag och min kropp mår bättre utan punkt. Trevlig sommar och kram till er ☀️🌸

@2021 nykter Så glad för din skull ❤️ Ditt inlägg genomsyras av befrielse. Vi är befriade från tankar om alkohol - och får mer plats i skallen för att fylla på med livsbejakande tankar istället.

Kram 🐘