@Charlie70 Nej, men bor i samma hus. Tror det är lugnt och som du säger, alla tar sitt ansvar.

När det gäller just vindrickande måste ju moderna (och förvånansvärt bra) vinsatser vara ett he***te för en missbrukare. Sällan den diskussionen kommer upp.

Anonym26613

Starkt jobbat!! Du går framåt med långa kliv! 💪💚

Kom egentligen för att säga att potatischips blev bra! Det tar nog tid att lära sig det perfekta sättet. Men idag har vi testat några roliga saker. Så jätte nöjd!!

Ha en fin kväll 🤸🧚💚

Tack detsamma, men detta är inget nytt för mig. En omstart men en viktig sådan som ska peka ut framtiden.

Nu ska jag plocka ut brödet till kvällsmackan ur min bakmaskin. Har startat en tråd om mat och dryck, vi får se om den blir något.

Med önskan om en god natt! :-)

Så, efter en mindre lyckad långhelg, främst dock på Idun av andra fall än alkohol är ytterligare en omstart på G. Nu anmäld till ett 90-dagasprogram som ska resultera i hälsa och livsstilsutveckling. Att undvika alkohol helt är en del i sammanhanget så vi får se var detta lever. Måste sitta i förarsätet nu, annars kommer någon köra med mig.

Hoppas er långhelg varit bra. Här laddas dock för en fantastisk sommar.

Heja dig! Vad gör du annorlunda den här gången? Orosmoln skrev ett så bra inlägg häromdagen om just det, hur det ska bli annorlunda den här gången. Någon gång är den sista. Men det sköter sig inte själv, det kräver hårt arbete. Men det är SÅ värt det.

Kram 🐘

Anonym26613

Upp och hoppa ❤👊

Det är relativt enkelt att stänga munnen och korken. Men det svåra gör vi med våra tankar. Att verkligen vilja och hitta meningen med det hela var svårast för mig. Tog flera år faktiskt. Men när polletten trillade ner, så var det solklart att jag valt rätt.

Sommaren förknippas ofta med grill och terasshäng. Jag hade svårt att tänka mig båda utan A. Men den här sommaren blir den bästa. Jag smakar maten och jag minns skämten. Jag har blivit mer social och mår så bra. Men det tog flera snedsteg och många timmar framför faktaböcker. Sällan man lyckas utan några snedsteg. Så var snäll mot dig själv. Börja på nytt och hitta tillbaka till meningen med allt. Du fixar det 💚🌸💚🌸💚
Kram

Konstaterar att den gamla tråden var minst lika allvarlig som den nya. Att MissMaryPopins inte är med oss på forumet längre och att jag ledsnade på att skriva. Nåväl, allt har sin tid. Stenen sattes i rullning här och gick bra en tid.