Hej alla!
Ursus här och jag tänkte att vi kunde dela idéer, tankar och så kring mat, dryck, matlagning, recept och tillagningssätt här. Jag menar, dricka alkohol är något vi undviker numer men äta bör man annars dör man. Så, hur ser eran söndagsmiddag ut? Eller alla andra dagar för den delen?
Jag skrev en sak i en annan tråd men då det pratats så mycket airfryer fjorde jag slag i saken och ordnade en egen kycklingtallrik med grönsallad. Airfryade kycklingbröst, rejält rubbade med kycklingsalt. Sedan hemmagjorda pommes och en dock köpt vitlökssås. Hejdlöst gott blir det och betydligt hälsosammare än det du köper i kebabkiosken.
Har varit en idé jag haft senaste året, försöka skapa hälsosammare varianter av snabbmatsklassiker. Kvalitetsmat av skräpmatsidéer liksom.
Hur ser era middagsidéer ut? Let us know :)