Så gött att det är fredag,Vakna Vacker⚘
Våren är också här och vi kan känna vardag i att inte dricka alkohol.
Tänker inte på vin nu för tiden.
Inte du heller😉
Har fått kram av sonen nu iallafall efter över ett år,och det gjorde mig rörd att han bad om en.Jag är vaccinerad sen länge.Har du fått vaccin?
Vill skriva lite här hos i dig idag och fråga hur du mår?
Och om det funkar att leva gott för dig?
Kram 🤗Pilla

Pilla och Torn
Vaknat vacker och kaffet smakar så gott, precis som vanligt😆
Vem var det som skrev att mornarna är våra nya kvällar?🤔 Så är det verkligen! Och ja, det vita livet sitter som en smäck.
Förra våren var det mycket sug, mycket triggers i vårkänslan. Nu är det liksom ombyggt i skallen! Haha!!
Nä, inga tankar på att dricka. Jag vill leva och må bra😀
Underbart med våren Pilla🌱 Ser såå fram emot sommaren🙂
Inte fått vaccin än. Ser fram emot det med😁 Så bra du fått vaccin. Fantastiskt ju! Där kan man snacka om att få livet tillbaks, med kramar och allt🤩
Vad gulligt av er att fråga hur jag mår! Hur mår ni?❤
Trots att jag har många frågetecken i livet om det jag skrev förut (ingen rätsida än) så mår jag bra inom mig. Ni vet varför.
Bra tankar hjälper mig. Är ju en positiv person i grunden med humorn i behåll som tur är.
Resten jobbar jag på... Som att komma iväg och fiska Torn😂
Ha en bra helg!! Skall kika in till er oxå. Kram🤗

The show must go on...
Vaknade ruskigt tidigt och trodde det är arbetsdag. Känslan när man inser det är lördag😅
Maken kollade på lägenhet förra veckan och får besked om han får den snart. Han vill inte flytta men jag säger det är ett test så får vi se... han är som ett tjurigt barn. Försöker se på mig själv med objektiva ögon. Det är verkligen så otroligt svårt. Vill inte prata med någon om detta heller, fast jag skulle behöva det. Är det så att jag projicerar allt typ att om han flyttar så löser sig allt i livet? Undrar också på vilka plan behöver jag honom. Och hur behöver han mig? Suck. Haft det tufft tidigare i äktenskapet med barnens pappa, är rädd att detta är en känslomässig repetetion av det om jag inte bryter.
Men inser så tydligt att han måste flytta.
Hade jag fortsatt dricka hade jag utan tvivel levt med honom resten av livet!
Igår hade jag månadsdag. Precis så länge jag varit medlem här. Ett år och 4 månader som nykter💪🐻

Stå på dig. Tjuriga barn är vi mammor vana vid, det är bara att fösa dem framåt sakta i all välmening. Vi vet vad som är det bäst för dem och sen får vi invänta att de upplever det själva också bara.

Andas, andas, andas.

Kram 🐘

Vakna Vacker
Din nästa tråd när du är på din nästa resa får kanske heta:Vaknat Vackrare🧡🐻
Kan tänka mig att det snurrar på bra i huvudet nu,fina du.
Du har ju gett mig så fint stöd i detta arbete och nu har jag inget att ge dig.
Det känns som du själv vet vart du ska.
Och att vi hörs här på forumet.Jag har märkt att jag också har mer kontakt med mina känslor nu när alkoholen är borta.De får väl vägleda tänker jag.Har funnit mig i skit och varit till lags.Nu är vi färdiga med det,nåt annat väntar🕊
Kram Pilla

Grattis @VaknaVacker till 1år och 4 månader! 💪🏼🔆
Det är väldigt bra jobbat, som nykter tänker man och fungerar på ett annat sätt.
Jag tycker att det är bra att du tar tag i hela ditt liv nu med mannen. Livet är alldeles för kort, för att leva i ett mindre bra äktenskap. Lita på dina känslor, och så bra att bo som särbo ett tag. Väldigt klokt att ta det lugnt, och bara få tid att känna efter vad som är rätt i livet.
💕 sländan

Tack för era kommentarer🌞
Maken fick lägenheten och flyttar. Känns väldigt konstigt, ledsamt men ändå bra🤔🥲 Tror det är bra för mig. Kanske för honom också... vi får se hur det utvecklar sig. Sätta i foten är inte min starka sida men nu har jag gjort det. Och det är inte okomplicerat.
Tack och kram 🐻🤗

@VaknaVacker Härligt att du kikar in och ger oss en uppdatering om läget!🤗 Jag förstår att det känns ledsamt men det blir säkert bra det här. Du kanske kan komma igång med lite gamla intressen nu också. Ridning och fiske tex.😍

Ha det bra!

Hejar på dig, och låter som om det är olika processer igång som du är med och flyttar framåt, bra tänker jag!
Igår läste jag tillbaka i min tråd, och hittade våra samtal från början av denna nyktra resa. Fint att minnas och så tydligt vilket stöd du varit och är. Vi fortsätter nu och ser var livet tar oss! Kram 🥰

Bra vinner helt klart över ledsamt😀 En lättnad har infunnit sig, allt känns väldigt rätt och förvånansvärt lätt.
Har mycket att gör, men mår bra... skallen full av tankar eftersom jag röjer i mina föräldars hus. Tar mig några härliga skratt emellanåt i samtal med barn och vänner, det gör så gott och gör att jag får distans till saker och ting.
Distans till alkoholen har jag redan, den läxan har jag gjort grundligt och kommer då aldrig förringa vikten av.
Tack för era kommentarer de är verkligen värdefulla för mig🤗
Sov gott alla fina💤💕💤

Bra vinner, kan bara hålla med. Det ledsamma får lov att rymmas annars blir vi halta, men hittar man till flamset och det absurda och roliga i att leva, då är man svårbesegrad av livets motgångar. Kram!

Lite som ett nytt år. Ut med det gamla och in med det nya. Så är min känsla. Under processen att maken flyttat har bara min känsla av att jag gör rätt som drivit igenom detta förstärkts.
Tankar poppar upp så klart, både på negativt och positivt. Låter dem vara och passera. Tänker alltid, tankar är bara tankar. Låter inget negativt bygga bo. Det är ju lite jag i ett nötskal. Ibland undrar jag om jag är onödigt positiv. Är jag lite jobbig rentav. Nix, skulle jag säga. Är i botten också realist... livet kan vara tufft. Blir ibland en svår balansgång men hitintills har alltid det positiva vunnit.
Vill det skall vara så. Vakna vacker inuti varje dag🤩
Som extra topping på mitt liv just nu har jag ev. nytt jobb på gång😅
Tack Se klart! Håller med👍 Kram🤗🐻🌱🌷🌱🌷🌱🌷

@VaknaVacker Wow! Snacka om extra topping 😍 Det här med nykterhet är verkligen magiskt - i spåren av det händer det alla möjliga grejer. Mest positiva. Jag får ofta höra att jag är gräsligt positiv. Jag tänker att det är en bra ingång i livet, som motvikt mot allt annat elände. Just nu kan jag knappt kolla på nyheterna utan att bli helt knäckt.

Kram 🐘

Ja Andrahalvlek! Det händer massor på alla plan när man slutar med alkoholen. Det är som att dra proppen ur ett badkar. Tjoflöjt eller hur😆
Känns så bra nu när maken flyttat. En frid som jag inte trodde fanns har infunnit mig trots all stress jag haft de senaste veckorna. Ibland kör det ihop sig...
Jobbet fick jag. Har rätt lång uppsägningstid. Får vänta tålmodigt😄
Underbart ute... njuter sååååå🌞

Vakna Vacker!
Läser att du har en fin medvind och åker med.Det är så härligt när det är så.
Jag skriver inte så mycket nu men vill ju inte försvinna helt från forumet.
Även om livet nu rullar på i en fart som jag både gillar och ogillar.
Sitter och kuckelurar med kaffet och njuter av morgonen.
Hur står det till här?Inget pukka nu va? i dessa varma dagar😉🍓
Kram Pilla