Stefan41

Om fyra timmar är klockan 20 då stänger systemet vilket betyder nytt rekord sedan pandemin började. 3 Dagar utan alkohål har inte fixar det på över 1 och 1/2 år.

Kroppen har gott sönder och huvudet ihop med alla drömmar är i bitar och jag är livrädd att allt snart tar slut. Hur kan det som var så roligt i början på -00 talet efter snart 20 år supande har jag förstört allt.

Well jag har 3 V. Semester kvar tänkte kanske om jag fixar det denna gången så vänder det naiv som man är. Efter ha suttit och bara fyllegråtit dom senaste veckorna kollande på youtube om andra med samma problem så fastnade jag framför Hanna Hellqvist. Vet inte exakt vad som klickade men allt lät så bekant och det träffade mig på något sätt.

Så 3 timmar och 45 kvar och nu kommer nästa våg av sug. Håll tummarna att det går över snart!

@Stefan41 skrev:"Kroppen har gött sönder och huvudet ihop med alla drömmar är i bitar och jag är livrädd att allt snart tar slut."

Du har den absolut tuffaste tiden framför dig, men klarar du av den, så har du ändå en stor del av ditt liv kvar och många saker att se fram emot med nyfikenhet som nykter. Kroppen kan kännas sliten, men har en fantastisk förmåga att ändå återhämta sig om man bara ger den en chans till återhämtning. Du kommer fixa det! Det är inte enkelt, jag vet, men jag tror på dig och här har du ett forum där du kan få den pepp du behöver.

Välkommen hit! Grattis till 3 nyktra dagar! Nu har du det värsta bakom dig, nu blir det lite lättare för varje dag.

Min första tid började jag varje morgon när jag vaknade med att sätta fötterna i golvet och tänka ”Idag ska jag vara nykter”. Det funkade, en dag i taget.

Mitt tips är att kolla på Craig Beck och SoberLeon på youtube.

Kram 🐘 (min app Nomo visar att jag idag har varit nykter i 534 dagar)

Stefan41

Tack för alla inlägg.

Fixade det bra även igår. Får tacka kanske vädergudarna för det var åska och blixtrar hela kvällen. :)

Något som jag dock redan nu har märkt kännslan av rastlöshet. Vad gör man av alla lediga timmar. Måste hitta en hobby :)

Ett stort svart moln för mig är den "ofrivilliga" ensamheten som jag har varit i 10 år alkohålen har verkligen lyckats att med 100 % stöta bort alla speciellt den enda riktiga vän jag hade ( oj det är påtok för tidigt att vända på den stenen)

Upp med hakan Stefan du tänkte ju själv påväg till affären kl 6:30 "najs att inte vara halvdöd, 3 dagar klarade om 12 timmar 4 :)"

Så trevlig dag alla här och kämpa på!

Själv misslyckades jag igår. Och nu mår jag jättedåligt. Hejja, Stefan, du gör det bra! En dag i taget är nog ett bra sätt att tänka, och ett antialkohol-mantra, inte minst att börja dagen på.

Stefan41

@Arktos att försöka och misslyckas är alltid bättre än att inte ens försöka. Kämpa dig igenom denna dag så tar du nya tag från idag istället.