@miss lyckad Visst vore det roligt att få till en liten träff för forumrävar? Eller träffas på tu man hand när tillfälle ges. Jag har lite dålig koll på var i landet folk bor, förutom just @TappadIgen och @Torn (på ett ungefär i alla fall). Jag blandar ihop vad folk skriver om, och vad som är nutid och historia. Du och jag @miss lyckad har gemensamma rötter, det minns jag.

Kram 🐘

@Torn 600 dagar är helt otroligt! Stort grattis! 🥳🥳🥳🥳 När du beskriver ditt tidigare liv och dina fysiska symtom är det svårt att tror att det är samma man du ens beskriver.

Att just fejsa sanningen är så viktigt. Alla de symtom du beskriver kan många andra fullständigt negligera, skylla på annat, stoppa huvudet i sanden. Men du fejsade sanningen - och det är skillnaden mellan att verkligen lyckas och bara försöka halvhjärtat och misslyckas.

Självklart ska vi träffas någon gång! Du får säkert anledning att ta en fiskeutflykt ner hit. Vi har både å-fiske, sjöfiske och havsfiske att locka med 😉 Och två forumrävar i grannstäder dessutom!

Kram 🐘

Jag bor i Skaraborg..Men tar mig gärna söderut..Vi kunde gå på resturang, eller ha picnic..🤗..Är det någon som är bra på ledarskap?🥰..Kanske styra upp något framöver..Jag har berättat för min äldsta dotter om vissa av er..Hon tyckte det vore en superbra idé om vi kunde träffas på riktigt. 🤗🤗💕

@Sattva Självklart! Epitetet ”forumräv” är mer en känsla av samhörighet än exakt tidsperiod tror jag. Hur väl man lärt känna varandra, och hur mycket man kan tänka sig att faktiskt träffas IRL.

Kram 🐘

Häftigt! Hmm 🤔 I nuläget ser det nog ut som om vi får träffas hemma hos @miss lyckad, efter som hon bor i ”mitten”. Så kan vi inviga stenterassen också, grilla, tjöta och spela kubb. Jag och Sattva kan samåka, TappadIgen och Andrahalvlek kan samåka. Se klart får ta tåget eftersom hon inte gillar att köra bil i mörker. Eller, det är nog någon mer från Östkusten som vill hänga på förresten. Charlie kanske. Det optimala vore väl att ses i typ Maj, Juni när naturen är som vackrast.😍 Nä, vi behöver ju inte vara hos dig miss lyckad även om du bor bäst till och har varit nykter längst tid. Men något liknade upplägg ser jag framför mig. Så man inte behöver sitta runt ett bord hela tiden.😂 Jag kan tänka mig att köra en bra bit, går ju alltid att slagga över på ett hotell eller liknande.

Tack för grattis förresten! 🤗

Blev häpen, men jätteglad om ni vill komma hit..🤗🤗..Har inte världens största hus, men är en gästvänlig typ..😃..Kan säkert ordna fram både det ena och andra..Grillplatsen bör jag få klart nästa vecka..Låter som en kanon-idé..Maj Juni låter bra med..🍃🌺🍃

Grattis @torn 😘😘😘 snygg och cool siffra, snart vänder vi på den också.

Jag är med! Och helt rätt kör helst inte långt men när @charlie tittar in nästa gång ska jag snacka med henne och se om vi kan samköra-läs; jag kan lifta.
Men jag åker också tåg lätt som en plätt.
(Hos mig på landet kan vi också vara utan problem men kanske lite långt för alla söderöver boende, men ett möjligt alternativ självklart)
Blev på gott humör av detta roliga. Wow.
Godnatt från flytt-tanten. 🥳

@Gänget: Härligt, vi har en plan!😍 Då har vi två alternativ till arena för ” festen”.
@TappadIgen, det är ju ett tag till nästa försommar, men personligen tycker jag tiden går ruskigt fort nu på år 2. Det ligger nog mycket i det här att om man mår bra och har kul, så går tiden fort.😅 Sedan kan det såklart bli några andra lite mer spontana tillfällen innan dess. Typ att jag träffar dig och Andrahalvlek när jag ändå är nere och jagar någon ny art i era trakter.

Det kanske kan bli en tradition, tex nästa år är vi hos miss lyckad eller Se klart. Året därpå i ” min” sommarstuga i Onsala osv. Det behöver ju inte vara så avancerat. Typ knytkalas. Eller vad säger ni?

Tack för grattis! Jag hade faktiskt noll koll på att det var 600 dagar idag.😅 Det äran får du ta till dig @Se klart. (appen) Och grattis till dig med.🥰

Sitter på jobbet i dag, men det går lätt med något kul att se fram emot!

Ha en bra Söndag!

Jag var med i ett ”f.d arbetskollegor-gäng..Alltid vin och annan alkohol. Kräftskivor, och fester..Kul i några år..Sen upptäckte jag att vi inte hade mycket gemensamt längre..Så jag beslöt att ta mig ur, men att jag tyckte dom andra skulle fortsätta träffas. Gruppen upplöstes den gången..Allt har sin tid..Jag är nyfiken på nya människor..Allrahelst er som har liknande syn på alkohol som mig själv..🍃..Träffar gärna någon innan sommarn -22 om någon vill🤗🤗.Vi får se.

@miss lyckad skrev:"Jag fantiserar lite om hur vissa ser ut."

På ett forum är det klart att man interagerar med en del andra ofta nog att man målar upp någon slags bild av dem. Kanske för att man tycker sig läsa in vissa egenskaper i texten och så associerar man på något vis. Det har vi väl diskuterat någon gång innan, vill jag minnas, när man t.ex. lyssnar på poddar och man bara någons röst och så ser man hur de ser ut och det är inte alls som man hade tänkt.

Här har vi ju inte ens röster att gå på, så det blir väl intressant. Jag har dock lagt upp en bild på Cairy-appen. Där kan man ju se att jag är väldigt snygg, samt kanske kan man ana att jag har en märklig humor, men sen är det ju fortfarande en annan sak hur man är som person. Jag inbillar mig i alla fall att det inte framgår varken här i text eller på min bild på Cairy hur relativt outvecklade mina sociala förmågor är.

Men det är väl som upplagt för att något kommer förvåna. Tänk om @Torn låter precis som Per Andersson när han pratar? Det hade ju varit något. :)