Nu är vi trötta. Det ser värre ut här än igår men det gör inget. Jag somnade på eftermiddagen av ren utmattning, sen kom barnbarnen och hälsade på och då fick jag vakna till… trodde länge det var onsdag idag. Ska veckan aldrig ta slut? Men imorrn är det fredag. Som tur är har jag varit nykter så länge att min hjärna kokar ihop slappna-av-hormoner och förväntan-känslor på egen hand.
Liksom den lärt sig att bädda kring svåra känslor och obehag. De känns helt enkelt inte lika svåra - eller obehagliga. De är vad de är, (och inom rimliga gränser förstås).
De här sakerna har jag upptäckt först senaste månaderna, väldigt fina insikter och kanske samma som flera av oss skriver om, att må bättre och bättre. Haha, var ska det sluta 😍 Kram!

Nu kommer det en hälsning från Kaveldun ( som också köpt ny lägenhet och känner igen mkt av det du beskriver - kring glädje och våndor).
All lycka till - det kommer att bli så bra!
Själv känner jag mig - i förhållande till mina gamla vänner i denna tråd som en dålig kompis. Som fanns här ( kort efter att Thorn och Andrahalvlek och du - Se Klart - blev riktigt aktiva) och som sedan försvann. Och gjorde ngt kort - spöklikt - inspel.
Att inte kunna vara konstant och pålitlig var /är väldigt plågsamt för mig ( och utmanade väl min självbild riktigt rejält - just det brukar jag ju vara! )
Jag vill i alla fall att ni ska veta att jag läser/läst varje inlägg. Och att det är en otrolig hjälp.
Nu har jag varit nykter ( igen) en längre period ( 8 veckor) .
Vill bara att ni ska veta hur betydelsefulla ni är - även för oss som inte skriver här.

@Kaveldun där är du 💛
Jag känner mig inte som gammal vän, jag är samma vanliga och tänker att forumet är väldigt speciellt och vi som liksom hänger här gör det i något sorts flöde att hitta ut och samtidigt hitta in. Vi går inte alltid i takt. Fint att du läser.
Jag har själv pålitlighets- issues med vissa personer, som jag som nykter försöker liksom gå till botten med. Att säga som det är, att jag inte riktigt vet varför jag ibland försvinner- går rätt så bra. Konstigt nog är det sällan ytliga bekanta utan någon som har stor betydelse. På ett eller annat sätt. Gör mig sårbar eller något jag inte kan sätta fingret på. Men allt vet vi inte, det är helt säkert.
Åtta veckor låter som en bra tid.
Glad att du tittar in och glad att du också köpt lägenhet och våndats- vi växer så det knakar helt enkelt. Kram!

Sorry - menade inte att nagla fast dig - eller ngn annan - som gammal vän.
Och förstår precis vad du menar.
Det jag menade var mer att jag upplevde en stor närhet med dig och Andrahalvlek och Thorn och flera andra - som ramlade in just när jag ramlade in här.
Och att jag har haft svårt att hantera att jag inte - som ni - klarade av nykterheten.
Jag förstod ju och kände samma - innerligt.
Men lyckades inte hitta ut. Har haft långa nyktra perioder - längre än motsatsen. Men inte varit konstant.
För mig blev det svårt att starta om - i detta fora.
Tyckte liksom att jag förbrukat min rätt att vara här.
Självupptaget att tänka så.

@kavlis jag kände mig inte alls fastnaglad utan ville mest säga att vi nog är vänner hela tiden vi som finns här, och lite andra regler än i vanliga livet gäller här? Kanske Om någon vän irl hade tystnat så hade jag ringt och ringt! Nu har jag såklart tänkt men också insett att vi har våra egna resor parallellet med det vi delar här? Om detta flum går att förstå! Så glad att du skriver några rader med det ska inte vara kravfyllt här, menar jag. Jag har tänkt mycket på dig men också med stor hänsyn- så att du inte skulle känna att detta var förknippat med ännu mer förpliktelser än det jobbiga att vara nykter. Kram 🌱

@Kaveldun Att du orkade läsa alla mina inlägg 😱 Och du ska absolut inte känna någon skam - vi är din flock! Oavsett hur ofta du läser eller skriver, eller hur du lyckas med nykterheten eller inte. Vi finns här! Vi tillhör inventarierna nu 😉

Kram 🐘

Exakt som @ah skriver, vi är din flock och inte gamla vänner som glömt bort vem du är och vi är här. Du behöver bara säga ja till att vi får finnas för dig. Kan vara svårt nog enligt mig iallafall. Sen bestämmer du hur ofta mycket du vill skriva menar jag! Eller läsa. Vi är många som saknat dig!

Good morning enligt Kanye West om ni brukar lyssna på den? Passar en fredag med ny kaffebryggare helt perfekt.
Straxt dra igång med diverse jobb så jag kan sluta i rimlig tid, ska undersöka om det går att köpa räkor utan att pantsätta lägenheten ytterligare. Vi får se! Massa grejer att glädjas över hörni, glöm inte dem. Kram!

Oj vad fort det går ibland när man sparar..jag var ju inte färdig….hade också velat klara nykterheten….jag fortsatte och skriva ändå. Jag förstår att mina gamla vänner från början läser min tråd. På något vis vill jag fortfarande vara en del av dem därför har jag väl fortsatt skriva.

🌺🌺

@Se klart Oj vilken aktivitet det var här i din tråd!😅 Och vår kära gamla vapendragare Kaveldun är och hälsar på, härligt! Jag glömmer dig aldrig @Kaveldun. Skriv när du känner för det, du har absolut inget att skämmas över. Stort grattis till 8 veckor! 😍

Räkorna har varit ovanligt dyra i år. Tydligen håller de på att försvinna från våra vatten. 🥲 Och jag läste att Vithajen är på ingång. Den globala uppvärmningen är orsaken. Men nu deppar vi inte för det, det finns ju som sagt en väldigt massa andra saker att glädjas åt! 😍

Kram

@Torn Är vithaj gott? Man måste tänka alternativt. Kan man äta skalbaggar, gräshoppor och larver så kanske man kan äta haj också?

Kram 🐘

På. Man måste läsa NOGA nu innan man sparar eftersom redigeringsfunktionen är borta. Orsaken kan ni läsa om i min tråd där admin svarar mig på min fråga.

@Andrahalvlek skrev: Är vithaj gott? Jag vet inte, men den tycker uppenbarligen att människor är goda att äta.😂. Jag såg detta med redigeringen. Suck, jag som skriver så långsamt och kasst. Nu lär det bli mindre skrivande för min del här.

Kram

Så var jag igång med min runstreak (med barnen) 2 km/dag från 1 september till 1 mars. Började med att ta ut två av tre möjliga lediga dagar… hehe. Men jag var så trött och hittade inte ens mina skor i detta kaos.. sprang med världens sämsta gear och långsamt, men inte speciellt jobbigt, skönt.
Vi har premiärlagat mat i vårt nys kök och jag har köpt fina blommor till mina fönsterbleck (heter det så?) Snart är det slut-slösat men passar på i den allmänna förskingringen.
Jobbade mellan 07 och 17:30 en extremt stressig dag, med tajta tider att hålla och extremt beroende av mina team såna här dagar. Nu sover min man i soffan efter sina 2 gt och ett glas vin- så charmigt (not). Det är okej. Jag ska strosa lite här och som jag oft gör- njuter de kvällar jag inte behöver ställa klockan.
@kaveldun om du kikar in så har jag tänkt på dig mycket idag. Så glad att du tittade in. Var rädd om dig. Kliv in och ut som du känner för! Kram 🌱