Naltrexon

Profile picture for user Amarone

@Dilliwala jag har provat dem och tycker de fungerar super och för mig på direkten. Blev lite trött av dem men trött är man ju när man är bakis också 🤷‍♀️. Nu tar jag en halv om dagen, vet inte vilken verkan det har för jag brukar ha någon afri dag i veckan av ren bestämdhet.
Rekommenderar det. Lycka till 💕

Profile picture for user Dilliwala

@Amarone Väldigt intressant. Hittills har jag testat i över 2 veckor. Jag märker absolut ingen skillnad. De dagar jag har avhållit mig har det berott på andra omständigheter såsom att jag visste att jag skulle jobba dagen efter. Ikväll blev det 4 glas vin - igen, helt i onödan. Hoppet dör sist. Ska fortsätta kämpa. Tack för lyckönskningar!

Profile picture for user Amarone

@Dilliwala Då är det tydligen lite olika. Ha en vännina som testade med omedelbar effekt och vad jag förstått så tar en del dem endast när de dricker för att inte bli sugen på så mycket.
Ge inte upp! Kram och god natt.

Profile picture for user Dilliwala

@Amarone Det låter ju som en mirakelmedicin. Det är precis så läkaren hade beskrivit. Dock har jag tagit Naltrexon i 3 veckor och 2 utan någon som helst effekt. Det blev 2 flaskor vin 5 september! Nu har jag bestämt mig att återigen sätta min egen viljestyrka på prov för att Naltrexon har inte hjälpt. Jag fortsätter även med medicinen. Nykter sista 2 kvällarna!

Profile picture for user Themistokles

För min del funkar naltrexonet precis som det är tänkt. Jag har använt det till och från under flera år. Nu i nästan ett halvår utan uppehåll. Jag har fått ett "normalt" drickande (dumt sagt, jag vet). Går på kliniken och mäter levervärden en gång på månad. BPeth ligger stadigt inom "normal konsumtion". Senast 0,17. (Överkonsumtion ligger vid 0,3). Innan jag började med naltrexon kunde jag ha värden på uppemot 0,9-1,1. Jag dricker ibland. Kan ta ett glas rött på en AW, utan att kroppen skriker efter mer. Kan dricka fen glas vin på någon fest, utan att dricka mig till sömns. Så för mig funkar medicinen precis som det är tänkt. Och där befinner jag mig nu. Läkaren är nöjd, jag är nog nöjd. Kommer fortsätta med naltrexon så länge den ger mig den effekt jag behöver.