Idag jobbade jag på förmiddagen, höll i möten och annat. Sen somnade jag och sov tre timmar (🥲🥲). Blir nästan orolig men de som haft covid säger att man bara får låta sig vila. Terapi för mig som ni vet (inte så kostsam iallafall…)
Igår, så skönt med en hel lång kväll med umgänge och inte EN enda gång tänkte jag på vin! Jag trodde det var omöjligt att komma dit. Det är det inte! OM du läser detta intresse-klubbs-inlägg och kanske tror att det inte gäller dig att få ett helt nollställt intresse för vin och glas och rus. Jo, det gäller dig, jag lovar. Och livet. Så stort och mäktigt utan det där kladdiga filtret. Äkta. Kram 🌸

Tack gulliga @sattva, 😍 ja jäklar vad vi får lära oss i det vidare livet- skynda långsamt - det hörs ju lång väg hur svårt det är 😨… Men svårt är utmanande och vi har blivit bra på det, så coolt ändå. Kram 🥰

Idag har jag jobbat på kontoret, gick bara bra men klockan 15 hade jag huvudvärk och gick hem. Inget att göra. Liksom inget att dividera om. Hade ett event att förestå denna kväll men ordnade ersättare redan förra veckan. Känns lika overkligt att ta på sig kostym och prata i mikrofon som om jag skulle gå bus-eller-godis i grannskapet.
Jag är inte där.
Imorgon tar vi med oss ett par barn och åker till landet, föräldrar och ytterligare barn droppar in lite senare/under helgen. Tänkte inte överraska någon med nya kokkonster men däremot gå i skogen, mylla ner löv i mina pallkragar, ställa in möbler som vi inte hunnit bära upp i ladan.
Jag har svårt att se framåt just nu, men idag fick jag en glädje-svirrande känsla av att iallafall vara på jobbet.
Uppgifter som jag varit tvungen att skjuta upp hopar sig vilket stressar mig nånstans men jag måste oavsett det - ta en sak i taget.
Ikväll blir det tidigt i säng.
Jag fortsätter med mitt forumliv. Jag behöver det. Viktigt för mig och alla ni - er som jag följer, viktiga i mitt liv. Tacksam! 🌸🙏🏻💕

Du är också viktig för mig SeKlart. Det är skönt med det här lugnet som flera av er har. När jag började skriva härinne för 5 år sedan var ”gamlingarna” inte lika aktiva, tänker att det faktiskt är bra att reflektera över tiden efteråt. Jag tror att det är en del av Berras framgångsrecept, veckosummeringen han gjort och jämförelsen nu och då. För livet smyger sig på och stannar man inte upp och reflekterar, kallar in en vikarie när man är för trött, då är mm kanske snart där igen.
Ha en fin helg! Jag vill också ta med mig några små…

Tack @sisyfos, vad fint! Och här är jag mer än gärna en aktiv gamling 👵🏻💄
Min forum-metod ihop med funkar för att hålla mig nykter och det är faktiskt viktigast av allt! Kram och fin kväll till dig! 🙏🏻

Imorgon är det två veckor sedan jag tog mitt covidtest och jag har inte på många år haft ett sånt energi-dränage.
Det kan höra ihop med en massa saker men jag är beredd att tro att det främst är sviterna efter det här viruset. Jag orkar fram till 14. Sen är jobb-orken slut.
Dessvärre är mitt arbete inte sådant, vilket skapar ett visst mått av stress. Och människor i min omgivning är inte vana och jag vet inte riktigt hur man säger ”jag orkar inte mer”.
Jag har ju grejat mycket med detta tema, att liksom sluta jobba när dagen är slut. Men nu är det något annat.
Imorgon ska jag jobba bara tre-fyra timmar (det jag inte orkade idag) och sedan vara ledig till på måndag. Jag hoppas verkligen att det kan ge mig lust och energi tillbaka.
Jag har huvudvärk. Hela dagarna. Jag har slutat med Treo för härom dagen började jag blöda näsblod utan anledning.
Jag sover massor! I min näsa luktar det cigarettrök!
Jag måste nästan skratta åt mig själv. Glad att det inte luktar rödvin iallafall det vore väl ett fint straff för en nykterist..
Ikväll är jag på landet. Sån frid. Har sövt två vrålapor till spralliga barn. Nu sover de och andas så lugnt och fint på var sida om mig att allt är förlåtet. 😍
Tack för alla som skriver. Jag tänker mycket på den resa som alla påbörjar här och vad som gör att det går att hålla i.
Idag visar min sober-app 666 dagar!
Kram på er ❤️

Tror inte det är alkoholdjävulem som ger sig till känna där i din app i alla fall. Eller det kanske är just det, men då gläntar vi inte på locket. Mystisk sjukdom det där. Sen känns det ibland som att man liksom inte kan känna efter helt i tröttheten. Hoppas som du att den här helgen gör sitt till. Haha, nu kom jag på att jag är ledig förresten. Jaja, ledig och ledig… ska fixa en del, men inget jobb. Skönt!

@Se klart Corona är verkligen ett läskigt virus. Att din doft påverkats och att du blöder näsblödning tyder väl på att viruset i ditt fall har tagit sig långt upp i näsan?

Många symtom som beskrivs post-Corona påminner om utmattning tycker jag, så jag tror att viruset ibland tar sig upp i hjärnan också. Jag hade svåra problem med doft och hörselintryck när jag utmattad tex.

När man är gravid blir man förlamande trött och otroligt doftkänslig, så det finns ju något som hänger ihop där, något i hjärnan som kan påverkas. Fast i samband med graviditet har jag trott att det är hormonellt. Att det är kroppens sätt att försäkra att kvinnan verkligen tar det lugnt och inte äter något giftigt när hon har barn i magen.

Ha det riktigt skönt på landet, och låt dina barn sköta allt jobb. Är man konvalescent så är man 🤗

Kram 🐘

God morgon!
Ja @andrahalvlek det är helt klart inget lekskola-virus.
I morse vaknade jag- som vanligt! blir så himla glad när jag känner igen mig själv. Kaffe och lite tända ljus medan barnen spelar dator och jag ska jobba ett par timmar. Inga möten idag. Skönt. Vid lunch ska jag vara klar. Förhoppningsvis innebär det att jag får känna mig hyfsat pigg så länge jag behöver.
Nu ska jag tanka njut inför dagen! Och sätta en deg.
Och ja, barnen får fixa, det är sen nytt 🥰
Kram!

Nu ska jag vara ledig. Jobbat undan. Besök av små och stora barn. Ska laga mat i lugn och ro, med start på eftermiddagen.
Igår var nästan en vanlig dag. Orkade! Det var en så mysig kväll, kände mig så rik när jag gick och la mig. Lite tröttare idag. Så jag tar en timmes paus från allt och alla och blundar. Förr hade jag- istället för att vila- druckit en öl till lunchen. Raketbränslet som gjorde en backfire några år senare.
Alkohol är farlig materia, hanteras mycket varsamt, om alls.
Kram på er denna helg som växlar mellan pumpor och gravljus. Tänker på min pappa. Döden är så märklig. Som att ha gått bakom ett draperi för att aldrig komma fram igen. 🕯❤️

@Se klart 🧡

Din tanke på din pappa väckte minnen av min mammas död.
Hon dog hemma oväntat för många år sedan. Mina syskon hann dit innan hon hämtades men jag jobbade och det tog en stund innan de fick tag i mig. Jag kom dit och fick en så konstigt känsla att se hennes glasögon och handväska...utan henne??
Precis som du sa om att försvinna bakom ett draperi så kändes det som hon gått upp i tomma intet...en så jättekonstig känsla. Tiden bara stannade minns jag.
Kram 💚🕯️🧚

Hej @finalisa jag förstår verkligen särskilt när ett dödsfall är oväntat. Jag tänker mycket på min pappa, jag håller på och rensar hans böcker - vända 3- och påminns om honom extra mycket. Böcker var hans stora intresse. Han läste jämt! Och inget får vi veta förrän den dag vi själva kliver bakom det där draperiet. Kram 🍂🕯

Hurra, hurra, hurra, hurra, hurra, hurra, hurra, hurra, hurra, hurra, hurra, hurra, hurra, hurra, hurra, hurra, hurra, hurra, hurra, hurra, hurra, hurra för dig @Se klart och @Torn idag! 🥳🥳🥳

Kram 🐘

Grattis SeKlart!
Lyssnade på Agnes Wold podden, där de pratade om döden och hon tvärsäkert basunerar ut att inget händer efteråt. Har extremt svårt för hennes tvärsäkra uttalanden när de inte stämmer överens med mina egna tankar i alla fall 😂. Ibland undrar jag om läkare lättare uttalar sig tvärsäkert om saker de faktiskt inte vet säkert. Samhällsvetare kan ju aldrig riktigt bevisa nåt så där är man inte lika svartvit. Men i Coronatider har ju många forskare varit tvärsäkra i helt skilda riktningar. Det är lite intressant tycker jag. Oj, nu kapade jag din tråd SeKlart med mina funderingar om Agnes Wold som jag gillar och ogillar.