Hej,

Var aktiv här i somras då jag hade mina 100 nyktra dagar 🥳 Jag fick hjälp av beroendecentrum och tog Antabus.
Mitt mål var att kunna dricka måttfullt. Det har ju gått sisådär. Dricker betydligt mindre nu än jag gjorde innan mina 100 dagar. Det blir inte lika ofta men då jag dricker blir det princip alltid för mycket.

Jag har nu svårt att förhålla mig till min omgivning där jag ibland kan känna press att dricka. Och då blir det oftast för mycket. Det är vin som är min akilleshäl.

Nu sitter jag här och funderar om jag ska ringa min kontakt på beroendecentrum. För att:
1. Testa medicin mot sug. Någon här som har erfarenhet av den?
Funkar den bra?
2. Äta Antabus igen.

Alla tips och råd är varmt välkomna ⭐

Tack @Kennie!
Du är duktig son är på dln vakt. Det är nog ett måste. Snart har jag varit vit en månad. Denna gången gick jag in med andra ögon. Ingen alkoholfri öl, är inte ens sugen och har reflekterat över mitt liv i stort.
1. Byta jobb, å det snaraste. Fick en panikattack i lördags mitt under träningen. Så nu har jag dragit i handbromsen! Sjukskriver mig i veckan för att återskapa någon slags balans. Tur att jag inte dricker nu, annars hade det varit väääldigt lätt att ta till alkoholen.
2. Göra roliga saker med mina fantastiska vänner 💝
3. Sluta "prestera" eller snarare skapa distans till ex jobb.
4. Planera för framtiden. Barnen är snart utflugna. Kanske dags för en flytt och nytt liv.
5. Inser att mitt presterande liv bidrar till hög alkoholkonsumtion. Ingen ursäkt mer en reflektion.

Ha en fin kväll ⭐

Lycka till! Såg att du skrev att du skulle försöka få en Remiss till Riddargatan. Jag kontaktade dem på eget bevåg och fick komma.
Tänker att din ”livslista” är bra. Man behöver reflektera över livet. Särskilt om man är en prestationsprinsessa. Alkoholen har numera ingen roll i mitt liv. Tidigare var den guldkant, bränsle och sömnpiller.