Tack @Rehaser och @Ase!
Svårt att sova inatt, vaknar sent efter att jag till slut somnat... Ångestkänslor för allt o inget, kanske det bättrar sig under dagen... Men ska besöka anhörig på boendet i eftermiddag, det brukar göra mig än mer ångestfylld. Önskar er andra en fin o ångestfri dag!
Kram 🤗

@majsan_nu Jag önskar att du inte hade så mycket problem med ångest. :( För mig är det något som ju har förbättrats så otroligt mycket under det senaste året. Men vi är alla olika såklart och det finns ju ingen mirakelkur. Men jag vet hur det är och önskar att det inte blir så ångestfyllt som du tror idag.

@TappadIgen Tack! Jag hoppas att tiden ska göra sitt till att jag ska må bättre... Alkohol gör det inte! Du har ju kommit långt o jag försöker verkligen ta rygg på er som gjort det. Det är min tröst! Som tur är vissa dagar lite bättre!
🤗 Kram

Enligt "statistiken" i min räknare är det dag 90 som a-fri idag!!! Känns stort, snart dags att byta namn på min tråd. Ännu så länge känns dagen helt ok!
Önskar er alla en fin dag
🤗 kram

majken_r

Men, wow! Och grattis!! Fantastiskt med 90 dagar, och de dagar som kommer. Känner inte dig i livet utanför men känner med dig här. Kram majsan🥰

@majsan_nu grattis till 90 dagar!!
Det går upp och ned med måendet för mig med men förutsättningarna att tackla livet blir bättre med nykterheten.
Kram

@majsan_nu Stort grattis till 90 dagar! Jag tycker mig ha sett att du har mått mycket bättre den senaste tiden. Härligt, och bra jobbat av dig! 🤗

@majsan_nu Starkt jobbat💪. Wow 90 dagar🎉. Din hjärna har hunnit att återhämta sig en hel del, läste att det tar 3-6 månader så tror säkert att du kommer att må allt bättre ju längre tiden går.
Idag får du fira dig själv! Grattis!

Tack alla ni som peppar o säger Grattis! Känns bra idag men det är ju både upp o ner olika dagar o stunder... Det är en lång resa!!!
Kram 🤗

Klar med självhjälpsprogrammet o försökt utvärdera! Det har varit värdefullt att göra tycker jag. En del att fundera över o en del att besluta sig för! För mig är det ju fortsatt a-fritt som gäller!!!
🤗 kram!

Nejlika

Grymt bra jobbat! ✨🙏 Resan fortsätter, men har du klarat de här tre månaderna har du redskapen som krävs, det gäller att inte glömma det i svårare stunder! Se till att ge dig själv cred för prestationen, fira och unna dig något härligt nu 🥳🤗

Går in på min fjärde månad som a-fri! Det känns stort o nu kanske jag kan lägga ner att räkna dagarna! Och kanske jag ska göra en ny tråd med ett nytt namn...
Får fundera på det!
Mitt mående fysiskt o psykiskt går både upp o ner. Det är bara att kämpa på o uppskatta när det känns ok...
Önskar er alla forumvänner en fin dag!!!
🤗 Kram

@majsan_nu Ja du kan ju starta en ny tråd i ”det vidare livet” om du vill! Du är så välkommen dit.🤗 Det känner du bäst själv hur du vill göra. Räkna nyktra månader tycker jag dock du ska fortsätta med. Det är värt att fira, och känna sig extra stolt åtminstone en gång i månaden. 😀 Men själva förändrandet tycker jag du känns klar med.

Kram

@Torn Tack för din uppmuntrande kommentar! Jag får fundera lite men självklart kommer jag att räkna tiden jag är a-fri. Men förhoppningsvis i lite längre än just dagar... Sen är det ju så att mitt mående både fysiskt o psykiskt skulle kunna vara mycket bättre!!! Får se hur jag kommer att göra! Känns lite definitivt att byta, ni har ju kommit så långt i er tråd!!! Funderar!
Kram 🤗

@majsan_nu Vad skönt att det är så stabil med nykterheten för dig 😊.
Det blir ju lättare att tackla livet både när det är bra och dåligt när man är nykter.

Kram 💖

@majsan_nu Härligt att vara inne på fjärde månaden💪. Livet går upp och ner, ibland bra dagar ibland sämre dagar men utan alkohol blir i alla fall de sämre dagarna inte lika dåliga som med alkohol. Det är en vinst😁.
Ha det gott🌺

God morgon! Dag 96 på min a-fria resa, svårt att sluta räkna dagarna. Inte så mycket annat som piggar upp mig just nu... Får kämpa på o försöka uppskatta när det känns lite lättare...
Önskar er alla en fin helg!
🤗 Kram