Önskar alla en fin o god jul! Min jul kommer att väldigt lugn o stillsam... Lite god mat tillsammans med sambon. Träffar barn/barnbarn o firar "jul" på nyårsafton. Så blir det i år... om inte corona eller annan sjukdom ställer till det...
🤗 Julkram till er alla!

En liten uppdatering, juldagen är ännu så länge lugn... Har haft några dagar som kanske, kanske varit lite lättare...
Har ett besök i eftermiddag hos anhörig på dennes boende, lite juldagsfika är tanken... Brukar känna mig ledsen efter de besöken men de känns nödvändiga att göra. Får pusta ut efter o ta mig igenom a-suget som brukar uppstå... Önskar er alla en fin dag!!!
🤗 Kram på er alla!

En morgonuppdatering! Dagarna tickar på, mina a-fria dagar närmar sig 120... Skulle önska att det kändes lite lättare bara. Här skiner i alla fall solen o det är några minusgrader. Har inte några speciella planer för dagen, den blir lugn o vilsam hoppas jag o a-fri förstås... Önskar er alla en dag som blir som ni vill o önskar!
Kram på er alla 🤗

Den här dagen har varit ganska lugn o stillsam - uträttat lite bankärenden till anhörig. A-fri men skulle vilja ha lite mer energi... Läst runt lite här på forumet, skulle behöva gå med i "äta mindre tråd" tror jag. Blir lätt att jag tar något att äta när suget sätter in... Nu är det ju så att jag gått ner så mycket i vikt men i längden håller det ju inte!
Ja, så har min dag varit, vinsugen halva em/kvällen men så är det nästan varje dag!!! Bara att fortsätta kämpa...
Kram på er alla 🤗

Grattis @majsan_nu ! Det låter underbart. Önskar att jag får uppleva den dagen. Nu känns allt bra men jag vet att det inte är så varje dag.

@Geggan Tack, det är "bara" att hänga i så kommer du hit också! Jag är fortfarande a-sugen mest varje dag men känslan blir ändå mer avlägsen för varje dag. En underlig känsla som jag inte riktigt kan sätta ord på... En känsla av overklighet kanske?
Önskar dig verkligen stort lycka till, kämpa på så lägger du den ena dagen till den andra!
Kram 🤗

God morgon forumvänner!
Ny dag, morgonkaffe o tankar som snurrar. Läser runt här på forumet, många kloka ord o funderingar... Mitt alkoholfria liv rullar på men inte alldeles fritt från jobbiga tankar. Har alldeles för mycket som rör sig i huvudet, livet som pågår parallellt med det a-fria!
Önskar er alla några fina o lugna sista dagar det här året - nya tag o nytt år alldeles snart 👍💪
Kram 🤗

majken_r

@majsan_nu Hej🌿 Tankar som snurrar och liv som pågår. Tror att du liksom jag haft ett utmanande år på olika sätt och vis. Hoppas och vill tro att -22 kommer ge lite mer hopp och glädje. Stor kram!🥰

@majken_r Tack för uppmuntrande ord, du har så rätt i det du skriver! Och visst hoppas även jag på 2022...Behöver mer positivt i mitt liv!
Skrev ett inlägg i din tråd också.
Kram 🤗

Hej alla forumvänner! Gott slut på detta år!
Imorgon kommer jag att kunna fira fyra a-fria månader 👍! Det känns på ett sätt som en hel evighet o på ett annat sätt som att jag ställde bort vinglaset precis nyss... Läser runt här på forumet en hel del o kommenterar lite här o där! Spännande, lärorikt, glädjande o ibland lite sorgligt! Så mångas tankar!
Nu ska jag förbereda lite för morgondagen, i bästa fall ska jag fira lite försenad jul med anhöriga...
🤗 Styrkekramar till dig som vill/behöver ha en!!!