@vår2022 Efter en tid då det ramlar in nya medlemmar hela tiden så känner man sig lite ”överårig” 🤣 För oss som hänger under ”Det vidare livet” är det inte en daglig kamp längre, det är mer livet i övrigt som vi stöter och blöter.

Kram 🐘

Ännu en a-fri dag!
Det börjar bli många nu, har inte tänkt antal utan kör "tills vidare". Det känns bra för mig o lämnar inte något utrymme för förhandlingar med mig själv. När "tills vidare" betyder betyder "i alla fall inte idag" så trillar dagarna på!
Läser runt här bland era inlägg o tänker att så många har så kloka tankar om hur ni vill fortsätta framåt 👍
A-fritt eller minskat drickande, att ha ett mål hur det nu ser ut tror jag är A o O!!!
Så då önskar jag att dagarna blir som du vill/bestämt att de ska bli!
Stora lycka till kramen från mig o ha en fin dag!
👍🤗💪

majken_r

Tills vidare är väldigt bra uttryckt. Det tar jag med mig! Önskar dig en fin lördag!! Kram🥰@majsan_nu

@majsan_nu Vad bra att du hittat en uttryck för ditt mål, tillsvidare. Som att man har en anställning tillsvidare, det är tryggt😀.

Ha en fin lördag🌷💕

Det handlar väl om kontroll oxå tänker jag att man själv väljer om man skall dricka eller ej. Att man inte bara hamnar där i soffan. Så starkt 💪tills vidare - bra 👍

Söndag 11.45!
Mitt alkoholfria liv rullar på... Sovit sisådär, varit vaken en del men men mest sovit.
En lugn dag ska det bli för min del... Lite fixa hemma om jag bara får lite energi! Just nu kollar jag runt här på forumet, det kan ta sin tid när jag hamnar bakåt I olika trådar...
Önskar er alla en fin dag som blir som ni vill ha den 👍
Stora kramen från mig 🤗

Dagens inlägg - min dag a-fri skriver jag idag 👍💪😀 Händer inte så mycket här, haft ett samtal med läkare på vc. - tror det var lugnande besked, ska ta om ett/två prov i slutet av februari... + att jag fick veta att jag får en ny läkare igen!!!!
Mitt alkoholfria liv rullar i alla fall på, skulle bara, fortfarande, behöva bli mer aktiv under dagarna. Tänker varje kväll att imorgon... Sen är jag trött o oföretagsam när den nya dagen kommer. Lite till tålamod får jag väl ha men sen får jag nog börja tvinga mig att bli lite mer aktiv!!! Försöker i alla fall sprida ut nödvändigt till olika dagar o inte fastna i ältande...
Kram 🤗

@majsan_nu Grattis till 141 dagar!🎉🌟. Vad bra att du spridit ut nödvändigt till olika dagar. Det kommer att ge dig mer energi och då får du säkert större lust till att bli mer aktiv under dagarna. Sedan brukar det leda till än mer energi😀. En god cirkel!

Ha en fin kväll🌷💕

@majsan_nu Du jobbar på bra! Samlar dagar som har blivit en lång fin rad nu.
Trist att du inte har den energin du vill ha. Jag vet ju inte dina förutsättningar och hur ditt mående är alls. Men jag vet att för mig ger frisk luft & skogen mig massor av energi. Kan vara hur trött som helst innan jag kommer ut, men det blir som förbytt under/efter en skogspromenad. 🌲🐿☀️
Ha en fin kväll! 🤗

@vår2022 Tack för uppmuntrande ord! Jag längtar efter den goda cirkeln 👍
Ha en fin kväll!
Kram 🤗

@Rehacer Tack för uppmuntrande ord!
Ja, jag skulle behöva lite mer aktiviteter, men vilar mycket o har anhörig på säbo som behöver hjälp med ärenden, betalningar, den gamla bostaden osv. Försöker göra lite i taget. Sen har jag min egen hälsa med läkarbesök o mycket annat. Har sambo, vuxet barn o barnbarn. Sambon har också vuxna barn o barnbarn. I en annan stad.
Just nu sätter ju corona stopp för mycket,
Ja, det var lite om hur jag har det... Men lite tid för mig finns säkert också!
Ha det fint 👍o kram från mig 🤗

Godisråtta - det har jag visst blivit nu!
Många har skrivit om sina godissug, jag har inte haft så mycket av det. Men nu de senaste dagarna har det kommit! Kaffe o kexchoklad - mums! Får nog ha lite koll på detta 🤔 Visserligen har jag gått ner i vikt men inte nödvändigtvis gå upp igen!
För övrigt fortsätter mitt a-fria liv, drygt 140 dagar nu Så det är jag nöjd med o mår ganska bra trots allt 👍
Önskar er alla en fin fortsättning på dagen 💪💕👍
Kram 🤗