@Futurista Godmorgon!
Ja, kaffet är godare och sinnet är lugnt när man vaknar nykter! Underbart! ☕️
Ha en fin dag! Här regnar det, hoppas du har bättre väder! 🤗

@Futurista Vill bara titta in och se hur du har det. Skönt med två dagar💪🏻Senaste veckan har inte varit bra, tror på en bättre vecka den som kommer nu💪🏻 Istället för att sätta mig och dricka alkohol när jag kommer hem fr jobbet vill/ska jag gå ut ..ta en promenad. Den behöver inte bli lång men jag behöver ändra min vana och jag behöver motion och luft👟💨

Heja dig💪🏻Och kram🥰

@Futurista Hej!
Vet inte hur mycket jag skrivit i din tråd, nu gör jag det i alla fall...
Fint att du har listat positivt med a-stopp eller uppehåll/minskat drickande! Vilket är det du siktar på?
Själv har jag många a-fria dagar nu, min plan är att fortsätta på den inslagna vägen 👍Inte alldeles enkelt hela tiden men det går ganska bra. Har heller inget val som jag ser det pga hälsoproblem...
Jag hejar på dig o önskar dig en fortsatt fin dag!
Kram 🤗

Tack till alla er som hejar på mig! 💕

Dagen idag har varit fullspäckad och lite rörig. Så jäkla skönt och rodda igenom en lång och tuff dag och känna att man har läget under kontroll. Så många dagar jag fejkat mig igenom. Fejkat att jag orkar göra saker med barnen. Fejkade leenden. Huvudvärkstabletter och ångest över att köra bil. Idag har jag liksom känt mig som ett genuint jag, någorlunda pigg och fräsch. Det har liksom inte varit jobbigt att skjutsa barn hit och dit och att fixa saker. Bara fördelar med att slippa vara bakis. Nu ska jag vila resten av dagen, det behöver jag. Jag kanske ska se den där Lerin-serien på SVT.

@majsan_nu Grattis till dina dagar! Jag har ingen större plan just nu annat än att vara utan i 10 dagar. Sen får jag se. Jag är helt säker på att min plan i alla fall ska vara att inte dricka ensam och att inte ha alkohol hemma. Det är det är ensamdrickandet som är mitt stora problem.

@Lavendelblomman Gomorron! Igår gick det bra, helvitt. Stressig dag men jag tränade på kvällen och då släppte stresskänslan. Så dag 4 idag ✅.

Hoppas alla får en fin dag! 🤗

Tack för er som undrar hur jag har det. Det värmer. Jag har det ganska okej ändå, men jag lyckas inte hålla helgerna vita. Har druckit hemma själv också nån fredag/lördag. Det är som att jag tycker helgen tappar sin glans utan vinglaset till matlagningen. Covid har vi också hunnit ha och jag har varit väldigt trött och seg efter det. Jag blir stressad av att räkna dagar, men samtidigt vill jag ha till en förändring. Vill verkligen komma ifrån ensamdrickandet hemma, men klarar det inte riktigt just nu. Idag är jag nykter i alla fall. Veckorna är inga problem, det är fredag och lördag som är mina utmaningar.

@Futurista

Hej💕vad gott att höra ifrån dig💕
Förstår att det är svårt att låta bli att dricka på helger men det är ju bra att du ändå inte dricker på veckorna. Kan du känna stress i att räkna dagar därför alla inte är a-fria? Jag tänker att man kan ju räkna alla dagar, om man vill, för då kan man ändå ha koll. Om du ser vad du fixar istället för vad du inte fixar då kanske det känns ett uns lite lättare?

Stor kram🥰

@Futurista
Bra att du håller vardagarna nyktra! Det är bra!
Jag blev oxå stressad av dagarna förrut, speciellt när det blev att jag fick börja om från noll så många ggr! 🙄
Ha en fin måndag! ✨