@Lavendelblomman Härligt att du mår bra och har samlat på dig fler dagar. Det vackra vädret hjälper till att höja sinnesstämningen och längtan efter sköna vårdagar. Bra gjort!

Ha en fin tisdag!🌞🌷💕

Anonym31513

Har haft huvudvärk både igår och idag. Jag brukar få det några dagar in i nykterheten och den håller i sig fyra, fem dagar. När man sedan kommer ut på andra sidan känns det så skönt. Längtar dit!

@Lavendelblomman Ja, huvudvärk är jobbigt men som du säger går det som tur är bort efter ett tag. Håll i så är du snart ute på andra sidan!💪🌷💕

@Lavendelblomman
Usch, huvudvärk är verkligen djävulens påfund. Jag har det rätt ofta tyvärr. Trodde när jag drack att det berodde på det, men har fortfarande mina dagar med skallebank. Bara att genomlida, det kommer bättre dagar! ❤️
Ha en skön helg nu, förhoppningsvis både utan huvudvärk & alkohol. 🤗

Anonym31513

Tack för uppmuntrande och värmande inlägg i min tråd. ❤ Huvudvärken hänger tyvärr fortfarande i. Inte blir det mycket tid för vila och avkoppling heller den här helgen. Ska i alla fall försöka sova bra. Det går lite sådär. Jag tänker mycket på kriget i Ukraina. Hur ska det sluta?
Jag håller mig i alla fall fortfarande nykter och vädret är strålande!😊

Anonym31513

Huvudvärken har gett med sig och jag mår bra, bortsett från stressiga situationer på jobbet. Nykter är jag i alla fall och det är ju huvudsaken. Ibland kommer suget efter alkohol, men det är inte lika kraftfullt som tidigare. Jag är trött på att dricka. Jag räknar inte dagar längre, men cirka tre veckor helvitt är jag nog uppe i nu. Det går så mycket bättre för mig nu jämfört med för drygt två år sedan när jag började jobba med mina alkoholproblem.
Han fin lördag alla kämpar där ute!

@Lavendelblomman Skönt att huvudvärken lagt sig och du mår bra. Starkt jobbat med din nykterhet och att det denna gång går bättre. Den stress du känner på jobbet skulle vara mycket värre om du drack alkohol. Hoppas du kan hitta sätt att få bukt med stressen på jobbet, det sliter hårt.

Ha en fin lördag kämpe!🌞🌷💕

Anonym31513

@vår2022 visst är det så att stressen hade upplevts som betydligt värre om jag fortfarande hade druckit. 🤗
Helgen har varit bra. Fint väder, trevligt umgänge och nykter!

Anonym31513

Jag är inbjuden till after work nästa fredag. Jag tackade nej, eftersom jag känner mig alldeles för skör i min nykterhet än så länge. Det skulle säkert bli minst två glas vin för min del.
Det kändes väldigt trist på ett sätt att tacka nej, men på ett annat sätt kändes det väldigt bra.

Anonym31513

I eftermiddag går after worken som jag tackat nej till av stapeln. Det känns verkligen skönt att ha tackat nej. Jag hade inte kunnat låta bli alkoholen om jag hade gått dit.
Istället ser jag fram emot att vakna pigg, tidigt i morgon och njuta av kaffet.
Kram på er alla fina forumvänner!