Herre gud! Jag har slängt ut 5200kr på bolaget sedan i januari! 😱 plus folköl i affären. Nu får det vara slut på detta. Man känner sig värdelös att man ska behöva dricka för att må bra! Har ett jobb jag tycker om en familj som jag älskar och som älskar mig! Vad är det som fattas? Jag fattar inte själv. Denna satans alkohol djävulen är det värsta som finns! Listig, falsk och stark. Finns det någon som vill följa med på min resa?

Hej @anonym123456.
Jag brände ungefär ca 3000 kronor i månaden när jag drack. Inte klokt någonstans! Om några dagar firar jag 3 månader utan det dagliga intaget av alkohol.

Jag har familj, barn som jag älskar mer än något och som älskar mig. Jag har en sambo som jag älskar och som älskar mig. Även jag kände saknad av något. För mig var det mer beroendet som tyckte att jag saknade något, inte jag. Men det tog ett tag att inse.

Jag följer dig gärna på din väg som du påbörjat 🤗

Jag är med. Vågade sällan räkna pengarna men flera tusen i månaden blev det, eftersom jag ofta tog flera glas ute, hundralapparna bara fladdrade. Jag har nu tre nyktra månader och njuter av detta forum, stabilt, förtroendefullt och alltid stödjande. Mig har det hjälpt mycket, hela resan blir mera påtaglig.