Vilken annorlunda lördag, jag brukar få en massa gjort men det här slog nog rekordet:)
Upp och körde ett släp med skrot imorse till tippen, det brukar man få göra strax innan stängning. Bytte däck på båda bilarna och släpet innan vi åkte till badhuset. Grillat, bytt styre på enduron som jag krökte sist jag körde bakis, städat garaget efter mig. Nu en film med ett glas..iste😁🥳 hoppas alla klarade av att hålla A på behörigt avstånd 😁

@Ajon-504 Låter som en otroligt produktiv lördag, tack som delar, ser fram emot att få tillbaka samma kraft för egen del. A på behörigt avstånd just nu. Tacksam. Trevlig söndag!

@Svart kråka ja fy bövelen va gott det var, tog med en kopp ut till garaget efter lunch, den var också så fruktansvärt god. Förut var det livsuppehållande, nu njutning 👌 ha en fin dag💪

Måndag morgon. Snuvig, kan vara pollen. Jag vet att jag inte är bakis iallafall. Fick en massa gjort igår med, helgen gick fort som vanligt dock trots de timmarna man slapp tillbringa i dimma.

Spacklade klart det nya badrummet igår, första spacklingen i nyktert tillstånd. Det blev ju bättre😁

Tvättade bilen, borde gjorts för ett halvår sedan.

Möblerade om i garaget, träningen fick en större del och samtidigt mer yta för bil. Hojen lite mindre. Massa saker kom undan i den förvaring som faktiskt fanns.

Nu ska jag nog ta tag i min arbetssituation, den är en stor del av min ångest, därigenom kanske åtminstone ett av skälen att man ville dricka måndag-måndag.

Stay sober alla 😍

@Ajon-504 Tänk vad mycket du fått gjort som nykter! Energin blir något helt annat. Vi fixade bland annat till vårt badkar som varit trasigt i över ett år, tog bara tag i det och det var snabbt fixat och jag kunde äntligen bada😁. Har lyxen att vara på fjällsemester denna vecka och nu är det superkul att ha pulsklockan. Blir många och långa skidturer på fjällvidderna och imorgon ska jag ta en löpning på vägen i fjällandskapet. På tidigare fjällsemestrar har jag druckit varje dag och vaknat bakis😣. Mest velat få skidturerna avklarade för att få ta första glaset igen, men inte denna gång!

Hur är det med din jobbsituation? Verkar som den inte är så bra, om du vill berätta förstås. Ha det gott!🌷💕

@vår2022 javisst får man mycket gjort och det är ju bra skönt att kunna ta bilen kl 8 när man glömt köpa nåt i affären med😁👌

Det låter ju helt amazing med konditionsträning på det viset, naturen skänker ju ett lugn i sig. Balsam för själen liksom. Vilken klocka är det du använder? Jag använder en garmin, den klagar lätt på belastning har jag märkt.

Jobbet, ja det är ju konsultbranschen och jag har en överordnad som har nån typ av kommunikationsbekymmer. Det går inte att göra rätt liksom, det tär på psyket för man vill inte säga ifrån. Det betyder en rätt säker avgång känns det som😅
Jag ger det en tid nykter men tålamod med dumheter har inte blivit bättre ännu🥳

Ha det fint i fjällen🥳🙌

@Ajon-504 Jag har en Polar och håller på att lära mig alla funktioner. Den mäter sömnen, hjärta och andning också. Igår kväll när jag låg i soffan hela kvällen efter dagens pass och motion pep det till och sade att jag skulle röra på mig lite, den tyckte jag vilat för mycket😂. Det tyckte inte jag.

Ja, ge det en tid på jobbet som nykter, då tar man även bättre beslut överlag. Dålig kommunikation med chef och även kollegor sliter på. Du hittar nog på en lösning så småningom.

Ha en fin tisdag!🌷💕

God morgon.

Vaknade pigg denne 12e dagen utan A.
Idag är det leklandet på schemat, nånting jag absolut hade belönat mig för vid hemkomst om allting var som vanligt.
Jag ska inte göra det idag, inte med A åtminstone. Hoppas alla mår bra denna lördagmorgon 😁

@Ajon-504 God morgon! Så skönt att du vaknade pigg och nykter på din 12e dag. Säkert kommer du att vara mer tillgänglig för dina barn idag när du inte behöver lägga energi på tankarna och planeringen av att dricka när ni kommer hem. Rent sinne och ren energi😁

Ha en fin dag på leklandet!💕🌷

@vår2022 ja verkligen skönt, tack så mycket 🙏 man får vara glad att det går så här enkelt, det lär ju komma värre stunder.
Är rädd att katastroftänket blir värre för mig nykter, nu beräknar jag risker dygnet runt när jag inte är berusad. Det är en annan sjukdom och den är inte rolig heller 😆

Stay sober

Uttråkad deluxe.
Det är nu det blir tufft. Det är inte lika lätt att bara vara när man är nykter, jag behöver konstant något att göra. Upptäckten är inte ny men den är påtagligare än jag trott.

@Ajon-504
Vill börja med att gratulera till din 13e nyktra dag 😊
Starkt jobbat!
Känner igen den känslan av enorm rastlöshet som måste fyllas.
Lyckades hålla mig nykter med hjälp av antabus 3 veckor sen stod jag inte ut mer och gav efter för alkoholen.
Det är snart 2 månaders sedan men nu ska jag börja behandlingen imorgon igen och nu ska jag fixa det.
Att jag hittat denna grupp med så mycket erfarenhet hoppas jag komma va till stor hjälp.
En dag i taget!
Önskar dig en fortsatt härlig nykter söndag😊

@klyman den här gången går det bra, vi får stålsätta oss! Jag var faktiskt på spelning igår och sänkte 2 alkoholfria öl och fick en sjuk ångest på nattkröken, nu vet jag att inte ens det a-fria är för mig, åtminstone inte än.

Vad fick dig att ta en öl igen? Var det just att du var uttråkad? Jag känner igen det här så mycket, min första nyktra period i livet för sisådär åtta år sedan (18mån nykter) gick galant pga 12-stegs programmet. Jag mådde riktigt dåligt länge i programmet men jag ville absolut inte ha öl. Ville inte tillbaka ner i träsket, sen var jag platschef och jobbade mer eller mindre hela tiden. Det fanns ingen ingång för alkohol helt enkelt, vill inte ha nu heller men det är svårt sysselsätta sig på samma vis när man blivit äldre.

Har du provat programmet? Är du med i någon AA-grupp? Det vet jag var effektivt för min del iaf :)

Hoppas du mår bra och är nykter 😁

Goood morgon alla och hoppas ni vaknar nyktra. Har en fråga som jag behöver ställa. Jag har varit rätt impulsiv större delen av livet, när man var full eller bakis fanns det alltid praktiska hinder för att fullfölja, nu är jag liksom helt gränslös och kan åka för att handla nya cyklar mm helt oplanerat, måste radera blocket-appen😂

Känner ni igen att impulsiviteten faktiskt ökat i början av nykterheten?

Mvh

@Ajon-504 God morgon! Visst smakar kaffet gott? Det går bra, jag har sådant sug att springa och helst i skogen. När jag sovit dåligt eller känner mig låg hjälper det alltid med en löpning. Försöker att inte öka för mycket på en gång och överbelasta. Springer intervaller i en backe oftast söndagar och sedan två gånger i skogen. Där emellan coreträning, styrka och puls. Så himla kul med pulsklockan och se förbättringen😁. Den taggar verkligen.

Hur går det för dig, med löpning och nykterheten?