Nu har jag inte druckit sen 1 augusti. Jag har druckit x antal öl varje dag i ett år. Jag vill sluta dricka. Men idag har jag känt ett stort sug hela dagen fast jag har gjort saker

@Qwer1 När jag blev nykter i slutet av oktober hade jag en målbild av att få uppleva en nykter vår/sommar, därav mitt nick vår2022. Att få se allt börja grönska och blomma och njuta av det med alla sinnen nykter. Nu är jag här och det känns helt underbart och det finns så gott alkoholfritt alternativ. Bestämde mig ganska snabbt i min nykterhet att jag ska vara nykter för alltid. Jag kan inte dricka måttligt, jag vill bli berusad och kan inte endast ta ett glas, vill ha hela flaskan. Slutade med att jag drack varje dag och med det ångest, skuld och skam. Att börja om på dag 1 jämt, är alldeles för jobbigt för mig och det håller aldrig för mig. Nu slipper jag att tänka på hur länge jag ska hålla upp, när jag ska dricka, hur mycket, är lagret påfyllt och tillräckligt, hinner jag innan bolaget stänger, slipper ångest och skam. Nu har jag varit nykter i över 6 månader och livet har blivit så mycket bättre, lugn, harmoni och balans.

Så ta en vit månad, eller helst tre, du kommer inte att ångra dig👍🌷💕

@vår2022 kul att höra! Bra kämpat! Jag menade givetvis vit-sommar! Dag 4 idag. På min brors student blir det 1 månad och tre dagar. Och skall fortsätta med det. Blir sjukt trött av alkohol.