Hej @Lavendelblomman!

Jag har också dag 1 igen.
Söndagar brukar sällan innebära vin för mig och det känns skönt att fredag och lördag är över. Jag gör dig sällskap mot dag 2 och fram ❤

Anonym31513

Igår hann jag inte logga in här, men det blev dag 3. Jag hade tankar på alkohol, men ingen tanke på att köra till systemet och handla. Det får vara slut med det nu. Jag klarar inte av att dricka. Idag blir det dag 4.

Hej @Lavendelblomman!

Dag 5 och helgen nalkas.
Hur känner du inför helgen?

Själv känner jag att det går bra så långt men kommer inte lita på vad huvudet tycker, känner eller säger förrän på söndag 😅 😘

Anonym31513

@Natalia Så snällt att du frågar! Den här helgen oroar mig inte, eftersom vi kommer att umgås med bekanta som inte dricker alkohol. Kommande helger blir värre.
Dag 6 ✅️

Ja Lavendelblomman, vi får försöka hitta bra sätt att ta oss igenom helgerna. Själv behöver jag verkligen öva in nya rutiner för helgerna och få livet att kännas normalt. Jag är tillexempel väldigt ovan vid att bo själv och ingenting känns normalt just nu.

Hoppas du får en fin lördag 💞

Anonym31513

@Natalia Ja det får vi göra. Bryta gamla vanor och skapa nya. Sådant tar tid och kräver ansträngning, men det går!
Önskar dig också en fin och nykter lördag!

Anonym31513

Igår kväll var jag på sommarfest med jobbet. Jag körde bil, till stor del för att kunna komma med en förklaring till varför jag inte drack som de flesta kan acceptera. Säger man att
man inte dricker för att man helt enkelt inte vill dricka, så blir det genast en massa diskussioner.
Jag kände inget sug efter alkohol alls. Tvärtom så satt jag där och tänkte att så skönt det är att slippa dricka. Jag är klar i knoppen, kommer inte säga något dumt och jag kommer att må bra i morgon, vilket jag gör idag.
Ha en fin lördag alla fina forumvänner!

Anonym31513

Dag 13 idag och början på helgen. Suget kommer att komma, men jag vet hur det blir om jag dricker. Det blir för mycket och jag blir ledsen och får ångest dagen efter. Jag får köpa hem något alkoholfritt alternativ.