Dag 71
Mitt första inlägg här. Jag har läst trådarna i ca 6 månader och de har varit ett stort stöd.
Jag har efter några år som sk periodare bestämt mig för att bli sällan drickare . Måttligt har lyckats 1 gång av 100 så inser att det är svårt Jag har valt mitt mål som att dricka så sällan som möjligt för jag vill inte känna att jag misslyckas och inte fokusera på det negativa.
Detta är det längsta uppehållet jag haft på många år . Jag är dock besviken då jag upplever att jag inte fått så stora positiva resultat. Jag har endast gått ner 2 kg och mina levervärden är för första gången väldigt höga ( beror på Medicin men ändock ) . Jag är inte märkbart piggare heller . Men tänker fortsätta på denna banan så jag innan stoppet var inne på en farlig bana då jag drack 20 flaskor vin i veckan. Deltagit i några AA möten men tycker det blev så deprimerande ( grät varje gång ) och tycker fokus ligger på att älta på negativa saker . Äter naltrexon och upplever att de tar bort suget . Jag börjar såhär tänkte jag!

Skrattar lite när jag tittar på mina kissar som sååå gärna vill äta på nån sorts högt gräs som dekorerar ett hörn av mitt balkonggolv i en låg kruka. De är helt radiostyrda gent emot det där gräset och försöker antingen smyga mot gräset för att de tror att jag inte ska se. Rusar mot gräset för direkt attack eller lägger sig en decimet ifrån och ser oskyldiga ut. När de väl lyckats få tag i gräset och jag ska lyfta dem där ifrån lägger de sig på mage och nästan låser fast sig i golvet för att jag inte ska kunna få ett bra grepp och lyfta bort dem 😅

Tänker att ja jösses, begär ser lika ut för oss alla. Om nån skulle försöka lyfta bort mig från en uteservering skulle jag också låsa fast mig i golvet 😅

Goddag min sköna 🙂

Jag mår bra men har fått en sorts semesterkänsla denna vecka. Semester är för mig normalt inte förknippat med extra mycket alkohol. Det är mer förknippat med utflykter, roadtrips, picknick och kvällsdopp vid mysiga stränder. Det är förknippat med Natur och att få mer tid tillsammans med de kära. Just nu väcker det väldigt vackra och sorg. Mycket jag skulle vilja skriva om vad gäller den här känslan och hur det påverkar mig. Men jag ska försöka börja om på forumet. Har bett att få mina inläggstrådar raderade och vara lite mer korrekt och diskret i mina inlägg. Glömmer lätt att det är en offentlig sida och jag lämnar ifrån väldig många signalement med vad jag lämnar ut. Ibland är jag för spontan och i min person för att betänka att det inte är en privat chatt. Vad som helst kan komma ut och vem som helst kan läsa det. Eller så kommer det ut galenskaper som inte passar in.

Om du finns på cairy så finns möjlighet till privat chatt. Om du inte vill tala om vad du heter på den sidan så går Natalia att hitta! Det är bättre att jag delar mina mest privata delar av livet just privat.

Hur var simturen idag?

💕

@Natalia Ja de är jag men försökte tacka ja men verkar inte ha gjort rätt !? Hur mås det idag? Full fart här och fått ett mycket positivt besked gällande mitt jobb så rätt glad.